Postacı filmi gerçek oldu

Edirne il seçmelerinde birinci olan Postacı Seyfi Çelik, ''40. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması''nda Türkiye'yi temsil etmek için elinden geleni yapıyor.

Postacı filmi gerçek oldu
Postacı filmi gerçek oldu
GİRİŞ 01.09.2011 16:00 GÜNCELLEME 01.09.2011 16:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kemal Sunal'ın canlandırdığı ''Postacı Adem'' karakteri ile bildiğimiz postacıların yürüyüş yarışması 29 Eylülde Moldova'da yapılacak. Önce Milli Takım'a girmek, ardından Balkanlar'ın en hızlısı olmak için çalışan Edirne PTT Başmüdürlüğü'nde 19 yıldır görev yapan Selçuk Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 40. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması'na katılabilmek için Edirne'de seçmeler yapıldığını, 10 kilometrelik parkuru 50 dakika 1 saniyede yürüyerek birinci olduğunu söyledi.

Edirne'deki elemelerin ardından İzmir'deki elemelere katıldığını ve ilk 10'a girdiğini ifade eden Çelik, ''Edirne'deki elemelerin ardından 80 posta dağıtıcısının yarıştığı yarışmalarda 10 kişinin arasına girdim. Birkaç gün sonra ilk 10'a kalan postacılar, Ankara'da kampa alınacak, bunların içinden de 5 kişi seçilerek, 29 Eylülde Moldova'da gerçekleşecek yarışmaya katılacak'' dedi.

2008 ve 2009'da Türkiye'yi Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yarışması'nda temsil etmenin gururunu yaşadığını dile getiren Çelik, ''Geçen yıl talihsizlik yaşayarak Türkiye elemelerinde başarılı olamadım. Ama bu yıl iddialıyım. Zor bir spor, herkes koşabilir, ama herkes hızlı yürüyemez. Yürümeyle koşmayı karıştırıp koşarsanız elenirsiniz, o yüzden koşmayı unutup hızlı yürümeyi başarmalısınız'' diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Octopus Vulgaris 12 yıl önce Şikayet Et
    Ne alakası var?. Sanki Kemal Sunal filminde bu senaryo olarak yapılmış ta, ondan ilham alınarak bu yarışma tertip edilmiş gibi bir haber metnini yazman müthiş parlak bir zaka doğrusu ama sahte! Bu yarışmalar zaten yapılırdı, filmde de bir enstantane olarak kullanılmıştı o kadar!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor