Azgın boğa bakıcısını öldürdü- Video

Kırşehir’in Ulupınar beldesinde Ali Bilir (68) isimli hayvan bakıcısı, boğadan aldığı ölümcül darbeler sonucunda hayatını kaybetti.

GİRİŞ 06.09.2011 10:42 GÜNCELLEME 06.09.2011 10:42

Olay, bugün Ulupınar beldesinde meydana geldi. Ali Bilir isimli hayvan bakıcısı çalıştığı mandırada kurbanlık için baktığı hayvanları otlatmaya çıkardı. Beldenin yanında bulunan bir araziye gelen Bilir, burada beslediği bir boğanın saldırısına uğradı. Olay yerinde boğadan aldığı darbeler sonucunda öldüğü anlaşılan Ali Bilir’in cenazesini, hayvanların yanına gelen bir çoban buldu. Cesedi bulan çoban, cenazenin başında bekleyen bir boğa gördü.

Hemen jandarma ve sağlık ekiplerini arayan çoban, köye de haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde şahsın öldüğünü ve birçok kemiğinin kırık olduğu ortaya çıktı. Olay yerine gelen jandarma, boğanın sahibini gözaltına aldı. Ali Bilir’in cesedi otopsi yapılmak üzere Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ali Bilir’in bacanağı Ümit Akgül, bacanağının boğadan aldığı darbeler sonucunda öldüğünü söyledi. Akgül, bacanağı Bilir’i boğanın yaklaşık 20 metre sürüklediğini söyledi.

Konuyla ilgili inceleme devam ediyor.

KAYNAK: CİHAN-AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı