Bu çocuk bu kazadan sağ kurtuldu - VİDEO

11 yaşındaki Tokatlı çocuk, dikkatsizliğinin bedelini canıyla ödemekten mucievi şekilde kurtuldu. Kaza sonrası ne büyük hata yaptığını anlayan çocuk bakın neler söyledi:

GİRİŞ 23.09.2011 12:09 GÜNCELLEME 23.09.2011 12:09

Nuran İçmez'in haberi

Tokat'ta koşarak yolun karşısına geçmek isteyen çocuğun aracın altına kalması ve kurtarılması güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydetti. İşte görenlere "öldürmeyen Allah öldürmüyor" dedirten kaza.

Tokat Sanayi Sitesi'nde babasından para alarak abisinin yanına koşarak geçmeye çalışan 11 yaşındaki Doğukan Alkan, kendini biranda karşı yönden gelen kapalı kasa kamyonetin altında buldu. Aracın çarparak altında alarak birkaç metre sürüklediği çocuğa ise çevreden yetişen esnaf yardım etti. Yaklaşık 10-15 esnafın yardımı ile otomobil kaldırılarak çocuk sıkıştığı yerden çıkartıldı. Olayın şokunu yaşayan baba Orhan Alkan ise oğlunu kaza yapan kamyonet ile en yakın hastaneye yetiştirdi. Sırtında hafif sıyrıklarla kurtulan Doğukan, yapılan tedavisinin ardından taburcu edilerek evine gönderildi. Bu arada bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından yaşananlar saniye saniye görüntülendi.

DOĞUKAN'DAN YAŞITLARINA MESAJ 

Borsa ilköğretim Okulu öğrencisi Doğukan Alkan, koşarak yolun karşısına geçerken biranda aracın altında kaldığını belirterek, yaşıtlarını bu konuda daha duyarlı olmaları yönünde mesaj verdi. Doğukan Alkan, "Sizlerde benim gibi yoldan koşarak geçmeyin. Sağınıza solunuza bakın araba çarpmasın. Kaza nedeniyle bir hafta okula gidemedim" diye konuştu.

Nakliyecilik yapan baba Orhan Alkan ise dürüm almak için kendisinden para alarak ağabeyinin yanına giden oğlunun kaza yaptığını duyunca şok geçirdiğini söyledi. Baba Alkan, neye uğradığını şaşırdığını belirterek, "Tişörtünden tanıdım. Vatandaşların kaldırdığı aracın altından oğlumu çıkartarak hastaneye götürdük. Çok şükür ki durumu iyi. Verilmiş sadakamız varmış. İnanılmaz kurtuluş. Elinde yüzünde sıyrık bile yok, sadece sırtından yaralanmış" diye konuştu.

Kaza sonrasında görüntüleri incelediklerinde hayretler içinde kaldıklarını ifade eden Yasin Yalçın ise biranda aracın altında kalan çocuğa kısa sürede esnafın müdahalesi ile kurtulmasının sevincini yaşadıklarını söyledi.

(İHA)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu