Gülen Adam filmi gerçek oldu VİDEO

Sürekli gülüyor.. Sokakta, kahvede, evde, işyerinde... Onunla çalışanlar çok mutlu en çok da çocukları. Çünkü kızınca arkasından hemen gülüyor ...

GİRİŞ 16.04.2012 15:25 GÜNCELLEME 16.04.2012 15:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mut İlçesi'nde Orman İşletme Müdürlüğü'nde memur olarak çalışan Sabahattin İncel, Kemal Sunal'ın oynadığı ''Gülen Adam'' filmindeki gibi sürekli gülerek, etrafına neşe katıyor.

İncel (42), AA muhabirine yaptığı açıklamada, başrolünü Kemal Sunal'ın oynadığı, yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı 1989 yılı yapımı ''Gülen Adam'' adlı komedi filminde olduğu gibi, küçük yaşlardan bu yana sürekli güldüğünü, bu yüzden yakınlarının kendisine ''gülen adam'' lakabını taktığını belirtti.

İncel, şu anda oturduğu mahalleye ilk taşındıklarında komşularının önce ''Bu adam her şeye gülüyor'' diyerek tepki gösterdiğini, ancak daha sonra bunun mizacından kaynaklandığını ve art niyet taşımadığını görerek kendisine alıştıklarını ifade etti.

Sürekli gülmesi nedeniyle, askerde daha çok sıkıntı çektiğini anlatan İncel, ''Komutanlarım sürekli güldüğüm için kızıyorlardı, ben gene de gülüyordum. Ama daha sonra öğrendiler, ben elimde olmadan hep gülüyorum. Komutanlarım da alıştı'' dedi.

Sabahattin İncel'in eşi Necla İncel ise 1995 yılında görücü usulüyle evlendiklerini, bir kız ve bir erkek çocukları olduğunu belirterek, ''Bu güne kadar aramızda hiç kırgınlık olmadı. Ama ben bazen kızdığım zaman bile Sabahattin karşımda gülüyor, ben de kendimi tutamıyorum, gülmeye başlıyorum. Sabahattin sadece televizyonda şehit haberleri karşısında duygulanıyor. Onun dışında her şeye gülüyor'' dedi.

Mut Orman İşletme Müdürü Hasan Keskin ise Sabahattin İncel'in iş yerinde neşe kaynağı olduğunu belirterek, ''Sürekli gülerek diğer çalışanları da motive ediyor. Herkes kendisini seviyor'' diye konuştu.

AA

YORUMLAR 2
  • melih arslan 11 yıl önce Şikayet Et
    .... Allah hep güldürsün :)
    Cevapla
  • Abdullah 12 yıl önce Şikayet Et
    Böyle ropörtaj sipikerine :)). Ropörtaj sipikerinin soruları daha komik :D
    Cevapla
DİĞER HABERLER
2024 Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! İşte fiyatı
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor