Haydi Çocuklar Camiye kampanyası iptal edildi

Şanlıurfa'da çocukların namaz ve cami alışkanlığını kazanması için geçtiğimiz hafta başlatılan ödüllü kampanya iptal edildi.

Haydi Çocuklar Camiye kampanyası iptal edildi
Haydi Çocuklar Camiye kampanyası iptal edildi
GİRİŞ 28.04.2012 17:26 GÜNCELLEME 28.04.2012 17:26

Şanlıurfa'da geçtiğimiz hafta Veysel Karani Mahallesindeki Özlek Camiinden başlatılan Ödüllü Cami Kampanyası "Velillerden Şikayet Geldi." gerekçesiyle iptal edildi.
Veysel Karani Mahallesi'nde bulunan Özlek Cami cemaati tarafından, çocukların namaz kılma alışkanlığı kazanması ve ibadete yönelmelerinin teşvik edilmesi amacıyla 63 gün sürecek 'Haydi Çocuklar Camiye' kampanyası başlatmıştı. 'Namazını camide kıl, puanları topla, ödülü kap' sloganı ile başlatılan ve el ilanlarıyla duyurulan kampanyaya mahallede oturan 165 çocuk kayıt yaptırdı. İsimleri cami girişindeki listeye asılan çocuklar, 22 Haziran'da sona erecek kampanya süresince topladıkları puana göre; laptop bilgisayar, bisiklet, müzik çalar, müzik kutusu, zeka küpü, futbol topu gibi ödüller kazanacaktı.

İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu Urfa Haber Ajansına yaptığı açıklamada, kendilerine gelen bir şikayet olmadığını belirterek "Bu kampanyayı Müftülük başlatmadı. Cami Cemaatinden bir kişi böyle bir kampanya başlatmış. Bize herhangi bir şikayet gelmediği gibi bizimde herhangi bir yaptırımımız olmadı. Çocukların camiyi ve cemaati sevmesi namaz kılma bilincinin uyandırılması yönünden onların davranışlarını ödüllendirmenin herhangi bir sakıncası yoktur." şeklinde konuştu. sanliurfa.com

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!