Boğazından öyle bir şey çıktı ki

Konya'nın Kulu ilçesinde bir kişi boğazında sürekli yutkunma ve gıcıklanmalar nedeniyle doktora giderek muayene oldu. Şahsın boğazından çıkan şey doktorları da hastayı da şoke etti.

Boğazından öyle bir şey çıktı ki
Boğazından öyle bir şey çıktı ki
GİRİŞ 27.08.2012 11:58 GÜNCELLEME 27.08.2012 12:02

Konya'nın Kulu ilçesinde dereden su içen şahsın boğazına yapışan sülük, 5 gün sonra fark edilerek yapılan müdahaleyle çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Fettah G. boğazında sürekli yutkunma ve gıcıklanmalar nedeniyle doktora giderek muayene oldu. Ancak boğazında bir şey tespit edilemeyen Fettah G, yutkunma ve gıcıklanmaların gece gündüz 5 gün boyunca devam etmesi üzerine Kulu Devlet Hastanesi acil servisine gitti. Acil serviste Dr. Azra Kılınç'ın yaptığı muayenede, boğazında kahverengi bir cismin varlığının tespit edilmesi üzerine incelemelerini derinleştiren Dr. Kılınç, sülük olduğunu belirledi.

Doktor Kılınç, hemşire Aysel Durmuş ile birlikte yaptığı küçük bir müdahale ile Fettah G'nin gırtlağına yapışan sülüğü çıkarttı. Sülüğün nereden geldiği ile ilgili tahminler yürütülürken, Fettah G, susuzluğunu gidermek için bir dere yatağına eğilerek su içtiğinde boğazına bir şey takıldığını hatırladığını ifade ederek, sağlık görevlilerine teşekkür etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Irak'ta peş peşe patlamalar! Askeri üsse hava saldırısı düzenlendi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı