Telsizle çay siparişi alıyorlar

Kula'da, çay ocağı işletmecisi Salim Ayer, kabloların yer altına alınması nedeniyle sıkça arızalanan diafon sistemi yerine telsizle çay siparişi alma uygulamasını başlattı.

Telsizle çay siparişi alıyorlar
Telsizle çay siparişi alıyorlar
GİRİŞ 17.10.2012 14:44 GÜNCELLEME 17.10.2012 14:44

Salim Ayer "diyafon yerine telsizle çay siparişi almaya başlayınca hem işlerinin arttığını hem de arızalan diafon tellerini tamir etmek için binaların damlarında gezmekten kurtulduğunu söyledi.

Telsiz sisteminin pahalı olduğunu belirten Ayer, "Teknolojinin nimetlerinden yararlanmak suretiyle şimdi işime daha çok zaman ayırmaya başladım. Kablo tamir etmekten başımı alamıyordum" dedi.

Ayer "Kula'da telsizle çay siparişi alan ilk ve tek çaycının kendisi olduğunu öne sürerek, diğer meslektaşlarının da kendisini örnek alarak diafon sistemini terk etmeye ve telsiz sistemine geçmeye hazırlandığını bildirdi. Kula da elektrik kablolarının yer altına alınması projesi ile birlikte diafon kablolarını sökmek zorunda kaldık ve araştırma yaparak Kula'da telsizle çay siparişi dönemine ilk geçen ben oldum" diye konuştu. "Müşteri telsizin düğmesine basıyor. Nerede olursam olayım, anonsu duyunca hemen merkezi aramak suretiyle siparişi en kısa sürede yerine ulaştırıyoruz. Teknoloji sayesinde işlerim aksamadığı gibi müşterilerden de eleştiri yerine methiyeler almak beni mutlu ediyor. Müşterilerim bu durumdan oldukça memnun. Esnafımız bu telsizleri faaliyete geçirdiğimde önce çok şaşırdı. Ancak iyi bir hizmet olduğunu belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler" diye konuştu.

Esnaf Mehmet Akgün ise diafon sistemi sık sık arızalandığı için sipariş verirken zorluklar yaşadığına dikkati çekerek, "Çaycımızın, Siparişlerinizi bundan sonra telsizle vereceksiniz demesiyle şaşırdık ve sevindik. Uygulamadan oldukça memnunuz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha