Apartmana görenleri şaşırtan giriş!

Apartmana giriş bulunamayınca apartman yöneticisi ve sakinleri tarafından öyle bir giriş yaptırıldı ki, görenler şaşırıp kaldı.

Apartmana görenleri şaşırtan giriş!
Apartmana görenleri şaşırtan giriş!
GİRİŞ 19.10.2012 12:47 GÜNCELLEME 20.10.2012 07:43
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Karabük'ün Esentepe Mahallesi ve Yeşil Mahalle arasında 1997 yılında yapılan Füze Kent Apartmanı'nda Esentepe Mahallesi tarafından apartman girişi bulunmayınca apartman yöneticisi ve apartman sakinleri tarafından giriş yapıldı.

Site yönetimi mühendise giriş bölümünü çizdirerek, Karabük Belediyesi'nden de izin alarak Esentepe Mahallesi tarafından apartmana giriş yaptı.12 metre uzunlukta olan apartman girişi viyadüğü andırırken, apartman girişini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Apartman yöneticisi 60 yaşındaki Mustafa Köroğlu, apartmanın Esentepe Mahallesi ve Yeşil Mahalle arasında olduğu için Esentepe Mahallesi tarafından girişin olmadığını söyledi. Bu nedenle yönetim olarak Esentepe Mahallesi tarafından giriş yaptıklarını belirten Köroğlu, "Burayı biz çift taraflı yaptık. Tadilat bittikten sonra mühendise çizdirdik, belediyeden izin alarak bunu yaptırdık. Ana giriş alt taraftandı. Biz toplantıda karar aldık, bunu yaptırdık.

Bura kirişli kolonlu. Burası 12 metre uzunlukta, yerden yüksekliği 5.5 metre. Burası çift taraflı olduğu için yangın merdiveninden kurtardık. İki kata çıkacak asansör kullanmıyoruz. Hem de kooperatifimiz değerlendi. Görenler güzel diyor. Benim üyelerim mutlu olsun o yetiyor. 10 tane bina daha yapsam böyle giriş yaptırırım. Kaçak değil belediye onaylı" dedi.
Viyadük gibi giriş yapılan apartmanda 26 daire bulunuyor.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • murat akyıldırım 11 yıl önce Şikayet Et
    rize için normal. valla ayhan bey ben rizede yasadım kusura bakmayın ama o fıkralar orda yasanıyor.zeka urunu olduklarınıda pek sanmıyorum.alınganlınız gereksız dıyemem.
    Cevapla
  • Burak Demirtürk 11 yıl önce Şikayet Et
    aptal dememiş ki ayhan bey. bence lazların uyanık ve pratik zekalı olmalarından dolayı.. böyle bi başlık atılmış... yanlış anlamışsınız.
    Cevapla
  • sinan topal 11 yıl önce Şikayet Et
    ....... haber yapanlar birazda araştırsalar iyi olacak buna imar mevzuatında köprülü giriş denir. yerden yüksekliği de 5.5 metre olamaz çünkü 3 kat açığa çıkmış iskan edilen bir katın minimum yüksekliği 2.40 metredir. bu da en az 7.20 metredir. haber yaparken doğru haber yapın.
    Cevapla
  • ayhan ayvaz 11 yıl önce Şikayet Et
    rize değil ne demek. haber 7 de haberlerinde defalara yapılan yanlışlardan biri yine yapıldı. lazlara yönelik bu şekilde haber yakıştırmaları çok yanlış. lazlar aptal gibi gösteren bu cümleleri kurarken daha düşünceli olmakda fayda var. laz fıkraları lazların aptal olmasından değil, lazların gülmeyi sevmelerinden dolayı birbirlerine anlattıkları olaylardan ortaya çıkmıştır. gerçek laz fıkraları aptallıkları anlatmaz değişik bir bakış ortaya koyar.. laz fıkraları kahramanı bireylerdir temel dir dursun dur. lazlar, rizeliler şeklinde bütün halkı hedef almaz. lütfen artık dikkat edin böyle şeylere. ben laz değilim ama bunlardan çok rahatsızlık duyuyorum
    Cevapla
  • erdal 11 yıl önce Şikayet Et
    basligi duyan da aya cikmislar sanir bu tip binada oturan herkesin dusundugu bisey. eksik olan tek seyi korkuluk olmamasi malum mahalle cocuklari ordan kesin sarkip oyun bulacaklardir kendilerine korkuluk da konmali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler