Polis oyuncakla stres attı

Cezaevlerindeki açlık grevi ile ilgili dün gösterilere sahne olan Okmeydanı, geceyarısı ilginç bir görüntüye ev sahipliği yaptı.

GİRİŞ 31.10.2012 08:40 GÜNCELLEME 31.10.2012 10:09

Yorucu bir gün geçiren Çevik Kuvvet Polisi, gece yarısı oyuncak nitro yarış arabası ile caddenin ortasında stres atarken görüntülendi.

Okmeydanı'nda otomobillerin geçtiği işlek bir caddede gece saatler 01.30'u gösterirken ilginç bir kameralar tarafından kaydedildi. Elinde kumandası ile araçların geçtiği caddede oyuncak nitro yarış arabası ile stres atan Çevik Kuvvet'te görevli polis memuru Suat Akın, ilginç bir görüntü oluşturdu.

Yorucu bir gününün ardından oyuncak arabasını alan Suat Akın, caddede uzun bir süre stres attı. Suat Akın, "Strese iyi geliyor. Hobi neticede. Hobi her zaman için strese iyi geliyor" dedi. Oyuncak arabanın özellikleri hakkında da bilgi veren Suat Akın, "Hızı 130 kilometreye kadar ulaşıyor. Tabi hayal gücümüzle bazı eklemeler de yaptık. En küçük parçası 15 liradan başlıyor" şeklinde konuştu. Cadde üzerinde zaman zaman takla atan bazen de kaldırımlara tırmanan oyuncak araç ilginç görüntüler oluşturdu. Dün yorucu ve olaylı bir gün geçiren Suat Akın'ın bu eğlencesi gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor