Yeni yıl sloganı: Selamünaleyküm 2013

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde ambalaj ve yılbaşı süsleri satışı yapan bir mağazanın ön camındaki 'Selamünaleyküm 2013' yazısı dikkati çekiyor.

Yeni yıl sloganı: Selamünaleyküm 2013
Yeni yıl sloganı: Selamünaleyküm 2013
GİRİŞ 14.12.2012 12:22 GÜNCELLEME 14.12.2012 12:22

Mağaza Müdürü Hasan Özalp, 'Hoşgeldin yeni yıl' ya da herhangi bir yabancı dil yerine, 'Selamünaleyküm 2013' yazarak müşterilerin ilgisini çekmek istediklerini söyledi.

Yaklaşan yeni yıl öncesi yılbaşı süsleri satan mağazaların vitrinleri renklenmeye, müşterilerine güzel bir atmosfer sunmak isteyen oteller, eğlence yerleri, restoranlar ile yılbaşını evlerinde geçirecek Kemerliler de süslere ilgi göstermeye başladı. Yılbaşı için çam ağaçları, Noel Baba figürleri, Noel Baba şapkaları, maskeler, konfeti ve ışıklı süslemeler ilgi gören ürünlerin arasında yer alıyor. Kemer Yeni Mahalle'de yılbaşı süsleri satışı yapan Aksoy Ambalaj, 2013 yılını farklı bir sloganla karşılıyor. Diğer mağazalar camlarına 'Hoşgeldin 2013' ve benzer sloganlar yazarken Aksoy Ambalaj'ın vitrininde 'Selamünaleyküm 2013' yazısı dikkati çekiyor.

DİKKAT ÇEKİYOR

Yılbaşı öncesi dükkanın camına yeni yılı karşılayan bir yazı yazmak istediklerini anlatan Mağaza Müdürü Hasan Özalp, “Bir arkadaşımız dikkat çekmek için 'selamünaleyküm' yazılmasını önerdi. Aralık ayının ilk günlerinde söz konusu yazıyı cama yazdık. Daha önceleri farklı dillerde yeni yılı karşılayan yazılar yazıyorduk. Bu yazı dikkat çekiyor ve vatandaşlardan ilgi görüyor. Hatta bazı müşterilerimizden bu şekilde yazdığımız için olumlu tepkiler geldi" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti