Ahed Tamimi'yle ağlatan buluşma / İZLE

Mavi Marmara şehitlerinden Furkan Doğan'ın 75 yaşındaki hemşehrisi Mustafa dedenin, Filistinli kahraman Ahed Tamimi'yle buluşma anı duygu dolu anlara sahne oldu.

GİRİŞ 25.12.2012 17:33 GÜNCELLEME 26.12.2012 12:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ferhat Esnek'in haberi

İstanbul'da Bahçelievler'de ikamet eden Kayserili 75 yaşındaki Mustafa Kaya, Ahed Tamimi'nin Başakşehir'e geleceğini öğrendi ve yine Mavi Marmara şehitlerinden olan Cevdet Kılıçlar'ın isminin verildiği bilgievine geldi.

Ahed Tamimi ile ilk karşılaştığı anda ‘Ellerine sağlık kuzum, sen dünyayı fethettin' diyerek sarılması anı, o sırada Başakşehir Belediyesi Cevdet Kılıçlar Bilgievi'ndeki herkesin gözlerini yaşarttı.

‘Sen hiç birimizin yapamadığını yaptın. Sen küçüksün ama kalbin büyük. Ben de bu yaşıma rağmen gidip İsrail askerleriyle savaşmak isterim' diyen Mustafa Kaya, ayrıca İsrail askerleri tarafından Mavi Marmara Gemisi'nde şehit edilen Furkan Doğan'ın da hemşehrisi olduğunu söyledi.

 Mustafa Kaya ‘Bu cesur kızın Başakşehir'e geleceğini bilbordlardan öğrendim, belediyeyi arayarak bilgi aldım, koşarak yanına geldim. Allah'ıma şükürler olsun gördüm ve kalbime bastım' dedi.

Kalp hastası olan ve yaşadıkları karşısında daha fazla ayakta duramayarak ve olduğu yere oturan Mustafa Kaya'ya ilk müdahale de Ahed Tamimi'den geldi.

İşte sadece Haber7.com'un görüntülediği o sarılma anında yaşananlar:

YORUMLAR 2
  • Ömer Taş 11 yıl önce Şikayet Et
    muhteşem. böyle güzel,akıllı,ahlaklı,cesur bi kızım olmasını isterim..helal olsun..ALLAH korusun onu..
    Cevapla
  • ahmet akpinar 11 yıl önce Şikayet Et
    ahed tamimi. hiç birimizin yapamadığını yaptın küçük kız ! ALLAH cc. seni ve tüm filistinli'leri korusun kollasın, bizlerede uyanma şuuru versin.. amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?