Dev balık, adamın kolunu yuttu

İskelede balıklara yem atmaya çalışan Amerikalı Ryan Reynolds adlı vatandaş dev tarpon balığının saldırısına uğradı... İşte o anlar...

GİRİŞ 16.01.2013 22:04 GÜNCELLEME 16.01.2013 22:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Amerika'nın Florida eyaletinde balıklara yem atan adamın elini dev tarpon balığı kaptı. Florida'nın bazı bölgelerinde atılan yemleri kapmak için rıhtıma yanaşan balığın hedefinde bu kez bir insan vardı.

Ryan Reynolds adındaki adam kolunu balığa kaptırdı çevredeki vatandaşların yardımıyla kolunu kurtaran Reynolds balık tarafından neredeyse suya sürükleniyordu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • Mustafa MT 11 yıl önce Şikayet Et
    habercilik anlayışı. dikkatli bakarsanız adam balığı tutmaya çalışıyor,balık adamı değil.karaya çekerek kontrol etmeye çalışırken bir anda kaçıveriyor.nerden nasıl çıkardınız balık adama saldırıyor diye:)
    Cevapla
  • BİLGİN AKREP 11 yıl önce Şikayet Et
    haber yanlış. bu bir balık yakalama yöntemi.
    Cevapla
  • Mütebessim 11 yıl önce Şikayet Et
    balık da reyting kurbanı oldu!. evet, başlangıçta balık, yiyecek sanıp adamın elini hammm yapıyor, ama sonrası hiç de haberde yazılanlar gibi değil. videodan anlaşılan, bu şekilde bir balık avlama yöntemleri var, ama o kadar kişi balığı alıkoyamadı, beceriksizler.. velhasıl, nasıl ki adam köpeği ısırdığında haber olur, burada da balık adamı ısırdı diye haber yapılınca reyting alıyor.. sizi gidi reytingciler sizi!
    Cevapla
  • ahmet mete 11 yıl önce Şikayet Et
    bağıran kadını. balıklara yem olarak atmasında hayır görüyorum...
    Cevapla
  • ERKAN ERCİHAN 11 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar yalan olur!. 8. saniyeye dikkat ederseniz, adam sağ elini olta gibi kullanıp, sol elini balığın solungacından geçirerek balığı yakalıyor fakat daha sonra, balık o kadar güçlüki çırpınarak kurtulmayı başarıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış