10 yıldır kayıp olan oğlunun yolunu gözlüyor

Konya'nın Seydişehir ilçesinde 63 yaşındaki Anakız Karagöz, iş yerinden 'malzeme almaya çıkıyorum' deyip ayrılan ve o dönem 23 yaşındaki oğlu Fatih Karagöz'den 10 yıldır haber alamıyor.

10 yıldır kayıp olan oğlunun yolunu gözlüyor
10 yıldır kayıp olan oğlunun yolunu gözlüyor
GİRİŞ 27.01.2013 16:06 GÜNCELLEME 27.01.2013 16:06

 Yıllardır oğlunun yolunu gözlediğini ifade eden Karagöz, Oğlumun ölü ya da diri bulunmasını istiyorum.dedi.

Ağabeyi 42 yaşındaki Salih Karagöz ve bir ortaklarıyla birlikte alkollü restoran işleten Fatih Karagöz, 4 Mayıs 2003 günü iş yerinde, restoran için 'malzeme almaya çıkıyorum' deyip ayrıldı. Fatih Karagöz'ün eve ve işyerine geri dönmemesi üzerine ağabeyi Salih Karagöz, ortaklarıyla birlikte kardeşini aramaya başladı. Gidebileceği tüm yerlere baktı. Sonuç alamayınca da polise müracaatta bulundu. Polis yaptığı araştırmada Karagöz'ün otomobilini Hadim İlçesi Hozat Yaylası'nda yakılıp uçurumdan atılmış olarak buldu. Ancak Karagöz'ün izine rastlanılmadı.

HAMİLE EŞİ DÜŞÜK YAPTI

Fatih Karagöz'ün hamile eşi Öznur Karagöz de, eşinin kayıp olması ve bulunamaması üzerine düşük yaptı. 5 yıl bekledikten sonra eşinin izine rastlanılmayınca ailesinin yanına yerleşti.

OĞLUNUN YOLUNU GÖZLÜYOR

10 yıldır oğlunun yolunu gözlediğini anlatan Anakız Karagöz, şunları söyledi

Oğlum ilk kaybolduğunda bana üzülmemem için söylemediler. Antalya'ya tatile gittiğini söylediler. Bir hafta sonra oğlumun kaybolduğunu öğrendim. Hepimiz gece gündüz oğlumu aradık ama bulamadık. Eşim Ramazan Karagöz da artık bu acıya dayanamadı ve 3 yıl önce vefat etti. Çünkü her ceset bulunduğunda morga gidip teşhis yapıyorduk. Oğlumun ölü ya da diri bulunmasını istiyorum. Her gün gözüm, kulağım pencere ve kapıda. Oğlum çıkıp gelecek diye hep bekliyorum.

Ağabeyi Salih Karagöz de, Kardeşim 10 yıldır arıyoruz ama hiç bir izine rastlamadık. Aramadığımız yer, çalmadığımız kapı kalmadı. Polis de aradı ama onlarda bulamadı. Kardeşimle birlikte restoran işletiyorduk. Şimdi yaşasaydı 33 yaşında olacaktı. Çoluğu çocuğu olacaktı. Eşi de mecburen 5 yıl bekledikten sonra ailesinin yanına yerleşti.dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!