13 yaşındaki Amerikalı kız görenleri şaşırtıyor

Amerika'da 13 yaşında bir kızın değişik çeşitte silahlar kullanarak yaptığı atış taliminde tüm hedefleri vurması görenleri hayrete düşürdü.

GİRİŞ 07.02.2013 15:01 GÜNCELLEME 07.02.2013 15:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gerçekleştirilecek bir yarışmaya hazırlık maksadıyla ormanda babası tarafından koyulan hedeflere makineli silah, pompalı silah ve tabanca ile ateş açan küçük kız tüm hedefleri eksiksiz vurarak atış talimini başarıyla tamamlıyor. 5 yaşından beri babasıyla birlikte atış talimi yaptığını belirten küçük kız, CIA ya da başka bir kuruluş için çalışmadığını, maksadının yalnızca gerçekleştirilecek olan yarışmada başarılı olmak olduğunu söylüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • kazımm 11 yıl önce Şikayet Et
    hiç şaşırmadım !. öncelikle bu eylemleri gerçekleştirmek için süpersonik bir yeteneğe sahip olmak gerekmiyo... eğitim eğitim eğitim... bundan kısa bir süre önce tanıdığım bir emniyet müdürü, önceki dönemlerde yabancı bir ülkenin polisleri ile atış müsabakasına gittiklerinde sormuş siz nasıl bu kadar iyi atış yapıyorsunuz diye. adamın verdiği cevap şu; iyi atamazsak iyi atıncaya kadar atış yapıyoruz. :)... yabancı polis aynı soruyu bizim emn. müdürüne sormuş peki siz ne yapıyorsunuz... bizimkinin verdiği cevap; ceza eğitimi yapıyoruz...( çök- kalk- şıvav vs)... bugün bir polisin bir askerin eğitim amacıyla bir yılda harcadığı mermi sayısı kaç? askeri bilmiyorum ama polise verilen mermi sayısı bir yılda elli (50) adet... söyliyeceğim başka bişey yok
    Cevapla
  • Tuncay 11 yıl önce Şikayet Et
    eksik yapmayın!!!. ilköğretimlerde de bunu ders olarak verin tam olsun. her yıl gerçekleştirilen katliamlardan ders çıkarmak gerekirken yangına körükle gitmek kendi sonunuza her saniye sizi yaklaştırır, başka birşey katmaz.
    Cevapla
  • Murat Diniz 11 yıl önce Şikayet Et
    vay be. kızın 75 saniyede attığı mermiyi bizde teröristle mücadele için yetiştirdikleri askere 15 aylık askerlikte attrımıyorlar. varsa yoksa sağa dön sola dön
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço