Vücuduna 2 metre demir boru girdi ama...

Rusya'nın Kuzey Kafkasya bölgesindeki Kuşevski kasabasında bir işçi, iş kazası sonucunda göğsüne 2 metre uzunluğunda demir boru saplandı ama bir mucize oldu.

GİRİŞ 14.02.2013 12:26 GÜNCELLEME 14.02.2013 13:38

Kuşevski Hastanesi'ne kaldırılan genç, doktorları da şaşkına uğrattı. Doktorlar, 5 santimetre genişliğindeki borunun Antonyan'ın göğsüne saplanarak sırtından çıktığını görünce şoke oldu. Cerrahlar, acilen ameliyat masasına yatırılan Antonyan'ın vücudundan 2 metre uzunluğundaki boruyu çıkartmayı başardı.

Başına gelenleri anlatan genç, "Trafik kazasında ne olduğunu önce anlayamadım. Önümde demir borularla yüklü bir kamyonet gidiyordu. Kaza sırasında hepsi üzerime geldi. Daha sonra gözlerimi açarken, bir borunun göğsüme saptandığını acılar içinde fark ettim." dedi.

Cerrah Yevgeni Solodunov, borunun mucize eseri kalbin bir kaç milimetre yanından geçtiğini söyledi. Doktorlar, borunun kaburgaları kırdığını ve bir kaç iç organı da hafif yaraladığını belirtti.

Aleksandr, "Şükürler olsun ki sağ kaldım! İkinci kez dünyaya geldim! Bu bir mucize! Doktorlar da sağ olsun…" diyerek herkese teşekkür etti.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir