Uzaylı sandıkları cisim bakın ne çıktı!

Akıllı telefonlara yüklenebilen görüntü ve ses efekti özelliği, Bitlis'in Ahlat İlçesi'nde cep telefonuyla çekim yapan bir ailenin yüreğini ağzına getirdi.

GİRİŞ 08.03.2013 06:00 GÜNCELLEME 08.03.2013 11:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Android ve iOS işletim sistemi olan tüm akıllı telefonlara yüklenebilen görüntü ve ses efekti, Bitlis'te bir aileyi fena korkuttu. Bitlis'in Ahlat İlçesi'nde yeni aldıkları cep telefonuyla çekim yapan aile, fotoğraflardan ikisinde tanımlanamayan bir "yaratık" gördü. Kaygı duyan aile, durumu yakınlarıyla paylaştı. Aile adına açıklama yapan Üzeyir Akçelik, yaşananları şöyle anlattı:

'HEPİMİZ UZAYLI SANMIŞTIK'

"Akrabalarım adına açıklama yapmayı ben üstlendim. Kendileri isimlerini vermek istemedi. Akrabalarım, yeni alınan Android sistemli bir cep telefonuyla fotoğraf çekmişler. Daha sonra fotoğrafları bana gönderdiler. Ben de internette araştırma yaptım. Bu fotoğrafta çıkan cisme rastlayamadım. Daha sonra bunu basınla paylaştık. Basınla paylaşmamız bir yönden iyi oldu çünkü gerçekler ortaya çıktı. Rahat bir nefes aldık. Evdeki herkes de rahatlamış oldu. Fotoğrafları görünce hepimiz uzaylı veya başka yaratıklar olabileceğine kanaat getirmiştik. Meğer telefonun özelliğiymiş. Korkularımız sona erdi."

YORUMLAR 1
  • Hamza D. 11 yıl önce Şikayet Et
    telefona tas atsaydiniz. ne geregi vardi basini mesgul etmenin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Valilik açıkladı! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: Çok sayıda kişi tahliye edildi
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar