Nevşehir

Motosiklet tutkunları terörü protesto etti

16:35 30 Ağustos 2015
Motosiklet tutkunları terörü protesto etti

Motosikletlerini Türk bayraklarıyla donatan grup, şehirde tur attı

Nevşehir'de bir grup motosiklet tutkunu, terör saldırılarında şehit olan güvenlik güçlerini anmak ve terörü protesto etmek amacıyla etkinlik düzenledi.

Sosyal medya üzerinden haberleşen ve Yeşil Vadi Esnaf Konağı önünde bir araya gelen grup, motosikletlerini Türk bayrağıyla donattı.

Konvoy halinde Zübeyde Hanım Caddesi ile Kayseri Caddesi'nde bir süre ilerleyen grup, daha sonra Nevşehir Şehitliği'nde toplandı.

Grup adına gazetecilere açıklamada bulunan Fatih Kadığolu, amaçlarının terör saldırılarını protesto etmek ve şehit güvenlik güçlerini anmak olduğunu söyledi.

Protestoya Nevşehir kent geneli ile Kayseri'den gelen motosiklet tutkunlarını katıldığını aktaran Kadıoğlu, "Terör saldırılarına duyarsız kalmadığımızı göstermek istedik. Bunun yanında bu saldırılar karşısında sessiz kalmamız acizliğimizden değil, devlet büyüklerine olan saygımızdan kaynaklanıyor" dedi.

Kadıoğlu, vatanı ve milleti için şehit düşen güvenlik güçleri ile terör saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlara dua etmek istediklerini belirterek, terör saldırılarının bir an önce son bulmasını dilediklerini kaydetti.

Daha sonra şehitler için dua eden grup, İstiklal Marşı okuduktan sonra dağıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.