Nevşehir

Genç Birlik Genel Başkanı Öznaneci, Nevşehir'de ziyaretlerde bulundu

12:40 06 Ekim 2015
Genç Birlik Genel Başkanı Öznaneci, Nevşehir'de ziyaretlerde bulundu

Genç Birlik Genel Başkanı Ahmet Öznaneci, 1 Kasım'da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin özellikle gençler açısından önemli olduğunu söyledi.

Nevşehir'de çeşitli ziyaretlerde bulunan Öznaneci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Birlik Vakfı bünyesinde faaliyet sürdüren Genç Birlik'in, seçimler öncesinde genç nüfusu bilgilendirmek amacıyla çalışma başlattığını ifade etti.

Türkiye’nin demografik yapısına bakıldığında gençleşen bir nüfus yapısının görüldüğünü dile getiren Öznaneci, "2023 hedefine ilerlerken genç kesim belli noktalarda siyasete, politikaya uzak kalmamalı. Zira ülkemizde artık  genç beyinlere büyük önem veriliyor” dedi.

Öznaneci, 1 Kasım’da yapılacak seçimlerin Türkiye’yi ekonomik ve sosyal alanda daha ileri noktaya taşıyabilecek netice alınması için bilgilendirme toplantıları düzenlediklerine işaret ederek, şunları kaydetti:

"1990’lı yıllara gittiğimizde gençliğin ne kadar değersiz olduğunu, ne kadar kolay harcanabildiğini sağ ve sol diye böldüklerini birbirlerine kıldırdıklarını görebiliyoruz. Karanlık günlere bir ülkeyi tekrar sürüklemek çok da zor değil. Ama buna izin vermeyeceğiz. Bir anda terör saldırıları ve sınırlarımızda ki sıkıntılar artmaya başladı. Günümüz iletişim çağı, dolayısıyla ülkemizde yakın geçmişte neler nasıl yaşandı kolayca araştırıp bilgiye ulaşabiliriz ve bu bilgiler ışığında seçimler öncesi ülkemiz için en doğru kararı verebiliriz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.