Nevşehir

"Çay yerine süt için" kampanyası

15:28 12 Nisan 2016
"Çay yerine süt için" kampanyası

Gülşehir Ziraat Odası Başkanlığınca, süt üreticisine destek olmak amacıyla misafirlere çay yerine süt ikramı başlatıldı.

Türkiye Ziraat Odalar Birliğinin ülke genelinde başlattığı ‘çay yerine süt için’ kampanyasına destek olmak amacıyla Gülşehir'de başlatılan süt ikramı ilk olarak Gülşehir Ziraat Odası yönetimine yapıldı.

Hazırlanan sütleri çiftçilere ikram eden Gülşehir Ziraat Odası Başkanı Hacı Mehmet Baysal, süt tüketimini artırmak adına Türkiye Ziraat Odalar Birliğince başlatılan kampanyaya destek olmak için Gülşehir'de süt ikramı yaptıklarını söyledi.

Bundan böyle Ziraat Odasına gelen çiftçilere çay yerine süt ikram edeceklerini belirten Baysal, bu kampanyanın uzun bir süre devam edeceğini ifade etti. Sütün sağlık yönünden çok faydalı bir içecek olduğuna dikkat çeken Baysal, kampanyaya tüm kamu kurum ve kuruluşlarından destek istedi.

Ziraat Odasının yaptığı bu kampanyayı yerinde bulan Gülşehirli çiftiler ise süt üreticilerine destek olunması ve kampanya çerçevesinde halkın süt içimine teşvik edilmesinin iyi bir çalışma olduğunu belirttiler.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.