Nevşehir

Evlilik teklif ederken akılalmaz olay!

08:16 15 Kasım 2019 5 Yorum Var
Evlilik teklif ederken akılalmaz olay!

Nevşehir'de, önceki gece saat 22.30'da Ürgüp ilçesine bağlı Üç Güzeller mevkiinde insanı hayrete düşüren bir olay meydana geldi.

Nevşehir'de, önceki gece saat 22.30'da Ürgüp ilçesine bağlı Üç Güzeller mevkiinde insanı hayrete düşüren bir olay meydana geldi. İddiaya göre, ismi henüz belirlenemeyen bir kişi evlilik teklifi yapmak için kız arkadaşıyla ahşap yürüyüş yolundan tepeye çıktı. Bu sırada çiftin arkadaşları da yürüyüş yolu üzerinde hazırladıkları mum ve  volkanları yaktı.

MUM VE VOLKANLAR YOLU TUTUŞTURDU

Mum ve volkanlar nedeniyle yürüyüş yolunun tahtaları bir süre sonra yanmaya başladı. Yangını gören çift ve arkadaşları olay yerinden kaçarken, yangını görenler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

YANGINI İTFAİYE EKİBİ SÖNDÜRDÜ

Yangın, Ürgüp Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede söndürülürken, Jandarma yürüyüş yolunun yanmasına sebep olan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

 

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar geri zekalı bencil vandallar var içimizde maalesef..
    Cevapla
  • yurttaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Akıllar bir karış havada olursa sonuç olaydaki gibi facia olur.Canım ,cicim.aşkım gibi içi boş cümlelerle başlayan aşklar nedense sonradan hüsranla bitiyor.
    Cevapla
  • kevser 4 yıl önce Şikayet Et
    Aşk başa gelince akil tatile gidermiş.Çok çilgin bi durum.Bu arada devletin masrafini karşilasinlar.Garibanin hakki var orda
    Cevapla
  • R t e 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen daha evliliyin teklifini becerememişsin evliliyi nasıl yürüteceksin güzelim yolu mahvetmişsiniz
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    İçi su dolu pet şişe ile ayak topu oynayan bacak bacak üstüne atarak Allah 'ın verdiği yiyeceğe saygı duymadan yemek yiyen büyüğüne hürmet etmeyen söz dinlemeyen internet gençlinin yürüdüğü yolu yakması normaldir.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.