Niğde

Öğretmenler meslektaşları için hem çaldı hem söyledi

20:21 23 Kasım 2015
Öğretmenler meslektaşları için hem çaldı hem söyledi

 Niğde'nin Altunhisar ilçesinde görev yapan öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde farkındalık yaratmak için "Benim Adım Öğretmen" adlı türküyü seslendirerek klip çekti. 

İlçe merkezi, köy ve beldelerde görev yapan yaklaşık 100 öğretmenin rol aldığı ve 5 öğretmen tarafından çekimi yapılan klibin çalışması 10 gün sürdü. Öğretmenlerin okuldaki çalışmalarından, teneffüste öğrencileri ile geçirdikleri vakitten ve öğretmenler odasındaki doğal yaşamlarından görüntülerin yer aldığı klipte "Benim Adım Öğretmen" adlı türkü seslendirildi.

Altunhisar Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sayar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğretmenlere verilen değeri gösterebilmek ve mutluluklarına katkı sağlamak amacıyla böyle bir klip çalışmasını gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Klibi, 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel olarak hazırladıklarını dile getiren Sayar, şunları kaydetti:

"Klipte 5 arkadaşım çekimleri yaptı, yaklaşık 100 öğretmen arkadaşımızda çeşitli şekilde rol aldı. Öğretmenler Günü'ne özgün bir parça olsun istedik ve "Benim Adım Öğretmen" adlı türkü seslendirildi. Arkadaşlarımız stüdyo ortamında seslendirme yaptı, ortaya çok güzel bir çalışma çıktı. Amacımız öğretmen arkadaşlarımızın mutluluğuna katkıda bulunmaktı. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğretmenlerimizin iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarındayım."

Klibi hazırlamalarındaki diğer amacın ise öğretmenlerinin 1 yıllık yorgunluğu üzerlerinden atması olduğunu vurgulayan Sayar, "Geçen yıl da bu tarz bir çalışma yapmıştık. Arkadaşlarımız çok mutlu oldular" diye konuştu. 

Sayar, klibin hazırlanmasında emeği geçen meslektaşlarına teşekkür ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.