Niğde

Muhtarlardan Vali Kılıç'a ziyaret

13:57 08 Şubat 2016
Muhtarlardan Vali Kılıç'a ziyaret

Niğde'nin Çamardı ilçesine bağlı köylerin muhtarları Vali Kılıç’ı ziyaret etti.

Kılıç, Valilik Toplantı Salonundaki ziyarette, "Köyler Şehir Olsun Projesi" ile şehirde olan her şeyin köylerde de olmasını istediğini söyledi.

"Avrupa'da olduğu gibi taşra kavramının bizde de olmasın istedik" diyen Kılıç, "Bununla ilgili birkaç deneme yaptık. Bu denemelerde de, köylerimize halı saha, aile çay bahçesi, voleybol ve basketbol sahaları yaptık. Yaptığımız bu hizmetlere de köylü vatandaşımız sahip çıktı” ifadelerini kullandı.

Muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıç, "İlçelerimizin, köy muhtarlarının grup grup hiçbirinin eksikliği olmadan tam kadroyla gelip vilayet makamına teşekkür sunması bizim için mutluluk vesiledir. Duyarlılıkları için bu ince düşünceleri ve nezaketleri için tüm köy muhtarlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yelatan köyü muhtarı İrfan Aslan ise "İlçemizde çok güzel işler yaptınız. Bu hizmetlerinizden dolayı arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Allah, inşallah ilerleyen dönemlerde sizlerle birlikte daha güzel işler yapmayı nasip eder" dedi.

Muhtarlar Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'a yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.