Niğde

Terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek

13:39 07 Mayıs 2016
Terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek

Türk Sağlık-Sen Niğde Şube Başkanlığı tarafından, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine, iç çamaşırı, çorap, diş macunu ve fırçası ile mobil şarj cihazı gönderildi.

Türk Sağlık-Sen Niğde Şube Başkanı Adnan Özer, Eski Terminal'de düzenlenen törende yaptığı konuşmada, sağlık iş kolu oldukları için Nusaybin'de görev yapan asker ve polislere kişisel hijyen malzemeleri adı altında yardım kampanyası başlattıklarını söyledi.

Sendika üyelerinin ve kentteki bazı sivil toplum örgütlerinin kampanyaya destekte bulunduğunu aktaran Özer, "İki bin kişiye gidecek kişisel hijyen malzemeleri hazırladık. Günlük kullanılacak çorap, iç çamaşırı, diş macunu, diş fırçası, elastik bandaj ve power bank gönderiyoruz." dedi.

Özer, yardım malzemelerini Yönetim Kurulu Şube Başkanı Mehmet Ballı ve Disiplin Kurulu Üyesi Namık Özdemir ile götüreceklerini dile getirerek, "Yardım verenler, malzemeleri bizim götüreceğimizi duyduklarında çok memnun oldular. Bu yüzden bir işletmeci arkadaşımız malzemelerin büyük bir kısmını kendisi karşıladı." diye konuştu.

Nusaybin'e gidecek malzemelerin yanı sıra oradaki güvenlik güçlerine öğrencilerden duygularını ifade etmeleri için mektup yazmalarını istediklerini de anlatan Özer, bu mektupları da götüreceklerini belirtti.

Açıklamanın ardından Özer, beraberindekilerle karayoluyla Nusaybin'e gitti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.