Niğde

AK Parti'nin Olağanüstü Kongresi

14:57 19 Mayıs 2016
AK Parti'nin Olağanüstü Kongresi

AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, 22 Mayıs Pazar günü Ankara'da yapılacak AK Parti Olağanüstü Kongresine Niğde teşkilatı olarak katılacaklarını belirtti.

AK Parti Niğde İl Başkanı Özdemir, partisinin il başkanlığında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti Genel Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanlığının son derece kıymetli makamlar olduğunu belirtti.

İl Başkanı Özdemir, "Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin Genel Başkanlığını yürüttüğü bu süreç içerisinde AK Parti'nin daha ileriye gitmesi, AK Parti'nin ilkelerinin daha çok pekişmesi, çeşitli politikalarımızın güncellenmesi için son derece önemli ve kıymetli çalışmalara imza atmıştır." dedi.

Bu önemli makamların kıymetini ve değerini AK Parti kadroları çok iyi bildiğini aktaran Özdemir, şunları kaydetti:

"AK Partinin kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir ve yine bütün AK Parti teşkilatları ile birlikte kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için Ankara Arena'da olacağız. Bu vesile ile kongremizin AK Parti camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz. Seçilecek olan Genel Başkanımızla birlikte bu "Kutlu Yürüyüşe Devam" edeceğiz."

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın kurduğu bu parti ve onun gösterdiği ışık ve meşale doğrultusunda kişiler değişse de davalarının devam edeceğini söyledi.

AK Parti'nin, 15 yıllık süreç içerisinde kapatma davaları, linç ve gezi davalarını kazasız belasız atlattığını vurgulayan Belediye Başkanı Akdoğan, "Devletimize, milletimize, insanımıza ve mağdur devletlere destek olmayı kendine görev bildi. Biz, AK Parti'ye bir dava hareketi diyoruz. Partimiz, kongreye gidiyor, yeni genel başkanımız Türk kamuoyuyla paylaşılacak. 3 olağan ve 2 tane de olağanüstü kongre yapmış oluyoruz. Ben, 5 kongrede delege olarak görev yapmış biri olarak şunu söyleyebiliriz, AK Parti kongreleri şölen havasında ve tazelenme havasında geçmiştir. Makamlar mevkiler gelip geçicidir." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.