Niğde

"Borlu bayanlar SODES sayesinde spor ve sanatla buluşuyor" projesi

15:30 06 Haziran 2016
"Borlu bayanlar SODES sayesinde spor ve sanatla buluşuyor" projesi

Bor ilçesinde Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen, Niğde Valiliği Koordinasyonu ile Bor Belediyesi tarafından yürütülen "Borlu bayanlar Sodes sayesinde spor ve sanatla buluşuyor" adlı projesinin açılışı gerçekleştirildi.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Mehmet Cindemir Sosyal Tesislerinde düzenlenen açılışta yaptığı konuşmada, Sosyal Destek Projesi (SODES) ile ilçeye kazandırılan sosyal tesisin hayırlı olmasını diledi.

Erat, tesisin ücretsiz olarak kadınların hizmetine sunulduğunu belirterek, Bor'un bundan 3-5 yıl sonra çok farklı bir yer olacağını belirtti.

Spor salonunu vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten Erat, "Herhangi bir ücret istemiyoruz. Ekibimiz var. Hizmet etmek boynumuzun borcu. Belediyemizle ve devletimizle bir proje yaptık. SODES sayesinde hibe aldık ve bu tesisi hizmetinize kazandırdık." diye konuştu.

Açılış törenine Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, AK Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun, AK Parti Bor Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Türkdal, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.