Niğde

Minik Sude'nin "Sütannesi" Cumhurbaşkanı Erdoğan'la iftar yaptı

11:35 02 Temmuz 2016
Minik Sude'nin "Sütannesi" Cumhurbaşkanı Erdoğan'la iftar yaptı

Niğde'de anne, baba ve kardeşini kaybettiği trafik kazasında yaralanan 33 günlük Sude bebeğe "Sütannelik" yapan Dr. Filiz Demir, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı masada iftar yapmanın sevincini yaşadı.

Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde pazartesi günü esnaf ve vatandaşlara verilen iftar davetine, "Kahraman Doktor" olarak davet edildiğini, bu davetin kendisini çok mutlu ettiğini ve gururlandırdığını belirtti.

Davetin çok güzel geçtiğini anlatan Demir, "Heyecan vericiydi, sonuçta her zaman yemek yediğiniz bir arkadaşınızla yemek yemiyorsunuz. Cumhurbaşkanı ile yemek yiyorsunuz." dedi.

Davete eşiyle katıldığını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bulunduğu masada oturacağını öğrendiğinde de çok heyecanlandığını aktaran Demir, "Çok mutlu oldum ama bir yandan da çok heyecanlandım. Emine Hanım'ın yanında oturacağım söylenmişti ama Cumhurbaşkanımızın yanında oturacağımı öğrendim ve heyecanım bir kat daha arttı." ifadesini kullandı.

Filiz Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaklaşık 1,5 saat sohbet ettiklerini ve kendisine Sude bebek hakkında bilgi verdiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı ile yemek yemenin kendisi için rüya gibi bir şey olduğunu vurgulayan Demir, "Ben böyle bir şeyin olacağını hiç düşünmezdim ama tamamıyla içgüdüsel bir davranış. Anneliğin verdiği duygusallık sonucunda yaptığım bir hareketti. Buralara geleceğine ve Cumhurbaşkanımızın da bizi davet edeceğini hayal bile etmemiştim, ihtimal bile vermemiştim." diye konuştu.

Demir, davetin çocuklarına, torunlarına bırakacağı güzel bir anı olduğunu sözlerine ekledi.

- Kaza

Niğde-Aksaray karayolunda, 31 Mayıs'ta meydana gelen trafik kazasında annesini, babasını ve kardeşini kaybeden 33 günlük Sude bebeği, kaldırıldığı Niğde Devlet Hastanesi'nde görev yapan Dr. Filiz Demir, emzirmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.