Niğde

Mezuniyet töreninde evlenme teklif etti

22:15 15 Temmuz 2016
Mezuniyet töreninde evlenme teklif etti

Niğde Üniversitesi (NÜ) mezuniyet töreninde bir genç, Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olan kız arkadaşına evlenme teklif etti.

Üniversite yerleşkesindeki Anıt Alanı'nda düzenlenen mezuniyet töreninin sonunda kürsüye çıkan Şahin Yaşar, "Ona söylemek istediğim çok önemli bir şey var" diyerek kız arkadaşı Büşra Nar'ı sahneye davet etti.

Dizlerinin üzerine çökerek cebinden çıkardığı yüzüğü Nar'a uzatan Yaşar, "İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta, bir ömür boyu ellerimi tutmaya var mısın?" dedi.

Teklif karşısında şaşıran Nar, "Sonsuza kadar evet" cevabını verdi.

Sürpriz evlenme teklifi veliler ve öğrencilerden alkış aldı. Arkadaşları ve aileleri tören sonrası Şahin ve Büşra'ya mutluluklar dileyerek, tebrik etti.

Şahin Yaşar, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, İzmir'den geldiğini ifade ederek, "Onu gerçekten çok seviyorum. İnşallah ömür boyu mutlu oluruz. Mezuniyetinde sürpriz yapmak istedim. Benim için de güzel oldu. Bu kadar güzel olabileceğini düşünmemiştim." dedi.

Büşra Nar ise "Hiç beklemiyordum, gerçekten sürpriz bir gelişme oldu benim için. Çok mutluyum, her genç kızın başına böyle bir şey gelmez, çok şanslıyım. Onun için erkek arkadaşıma çok teşekkür ederim." diye konuştu.

Törende, diplomasını alan 3 bin 70 öğrenci de mezuniyet sevinci yaşadı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.