Niğde

15 Temmuz Dayanışma Kampanyası

16:41 12 Ağustos 2016
15 Temmuz Dayanışma Kampanyası

AK Parti Niğde İl Başkanı ve parti yöneticileri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ve yaralananlara yönelik başlatılan kampanyaya destek verdi.

AK Parti İl Başkanlığı, Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla başlatılan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının yürüttüğü "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na destek için Bankalar Caddesi Ziraat Bankası Şubesi'nde bağış etkinliği düzenledi.

AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ilçe ve belde belediye başkanları ve çok sayıda partili, kampanyaya bağış yaptı.

Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz şehitlerine yardım için toplandıklarını belirterek, "Niğde olarak buna seyirci kalmadık. Teşkilatımız da bu konuda çok duyarlı. Ufak da olsa Niğde olarak maddi katkıda bulunmak istedik. Bütün şehitlerimiz ve gazilerimiz için elimizden geleni sonuna kadar yapacağız. Onlar bizler için canlarını feda ettiler." ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Akdoğan da demokrasi şehitleri için başlatılan kampanyaya hep birlikte destek verdiklerini belirterek,"Bu kampanya çerçevesinde buradayız. Tüm vatandaşlarımızın da bağışta bulunmalarını talep ediyoruz.” dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.