Niğde

Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırı

16:39 26 Ağustos 2016
Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırı

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıyı kınadı.

Adem, partililerle CHP Niğde İl Başkanlığı önünde basın açıklaması yaptı.

Erhan Adem, Kılıçdaroğlu'na yapılan suikast girişimini nefretle kınadıklarını ve Niğde il örgütü olarak sonuna kadar yanında oldukları söyledi.

Adem, bunun Türkiye Cumhuriyeti'nin teminatı CHP'ye yapılan bir saldırı olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu saldırı Türkiye Cumhuriyeti'nin birliğine, bütünlüğüne demokrasisine yapılan bir saldırıdır. Teröristlere ve teröre hizmet edenler şunu iyi bilsinler ki ülke barışını, toplumsal huzuru, milli birliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Kuvayı Milliye geleneğinden gelen Cumhuriyet Halk Parti'lileri kimse yıldıramaz. Küresel güçlerin ülkemiz içerisinde çıkartmak istediği iç savaşı, oynamak istediği oyunu tüm milletimizle birlik ve beraberlik içerisinde bozup üstesinden geleceğiz. Türkiye Cumhuriyeti'ni kimse test etmeye kalkmasın."

Ülkenin bütünlüğü ve Türkiye Cumhuriyeti'nin devamı için gerekirse canlarını vereceklerini dile getiren Adem, "Cumhuriyet Halk Partisi ve Türkiye Cumhuriyeti ne PKK terörüne, ne FETÖ terörüne, ne de IŞİD terörüne teslim olmayacaktır. Bir kez daha Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.