Niğde

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

17:36 08 Mart 2017
8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AK Parti Niğde İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla basın açıklaması yapıldı ve kadınlara karanfil dağıtıldı.

Ömer Halisdemir Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasında konuşan AK Parti Niğde İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladığını söyledi.

Kadınların, 2002 AK Parti dönemiyle siyasette daha etkili olmaya başladığını belirten Temur, "İnsanlığa yönelik suç olarak gördüğüm, kadına yönelik şiddetin tamamen ortadan kaldırılması için devlet ile birlikte, üniversitelere ve sivil toplum kuruluşlarına da çok önemli görevler düşmektedir. Medeniyet değerlerimizden, tarih ve kültürümüzden aldığımız güçle bu sorunu da aşacağımıza inanıyorum." dedi.

Temur, şunları kaydetti:

"15 Temmuz darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden, milletimizin istikbali için şehit olan tüm kadınlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Şiddetin kurbanı olarak hayatlarını kaybeden kadınlarımıza da Allah'tan rahmet diliyorum. Canlarından çok sevdikleri çocuklarını, eşlerini, babalarını, kardeşlerini vatan uğruna toprağa veren şehit yakınlarımıza sabır temenni ediyorum."

Konuşmanın ardından parti üyeleri, kadınlara çiçek dağıttı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.