Niğde

Niğde Emniyet Müdürü Kurt:

13:01 18 Haziran 2017
Niğde Emniyet Müdürü Kurt:

İl Emniyet Müdür Ali Kemal Kurt, Niğde'de yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) yönelik mücadelenin kararlıkla devam edeceğini belirtti.

Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Emniyette asli görevimizi yerine getirirken mesaimizin çoğunu bu lanet olası FETÖ'yle mücadeleye ayırıyoruz." dedi.

FETÖ ile mücadelenin bir tek FETÖ'cü kalmayana kadar devam edeceğini ifade eden Kurt, şunları kaydetti:

"Dünya gündeminden kaldırılana kadar FETÖ'yle mücadelemiz karlılıkla devam edece. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Lanet olası bu FETÖ ve bunlara hala inanan itimat etmeye çalışan, mehdi hayalleriyle, rüyalarıyla yaşayan insanlara acıyorum. Bunların bir an önce akıllarını başlarına alıp gerçekleri görmelerinde fayda var. Hala gerçekleri görmezlerse nedamet gösterip teslim olmadıktan sonra bunlarla ilgili mücadelemiz devam edecek. Bu kapsamda yapılan mücadeleler Cumhuriyet Başsavcılığı ve diğer birimlerin koordinesinde devam etmektedir."

Ramazan Bayramı öncesi trafikte önemli tedbirler aldıklarını dile getiren Kurt, "Ramazan Bayramı yaklaşıyor ve bunun için tedbirlerimiz yoğun şekilde devam ediyor. Diğer taraftan asayiş, hırsızlık ve fuhuş gibi konular da takibimizde, bunlarla ilgili mücadelemiz devam edecektir." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.