Niğde

Niğde MİDDER'den basın açıklaması

14:41 06 Aralık 2017
Niğde MİDDER'den basın açıklaması

15 Temmuz Milli İdare ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Niğde Şubesi, ülkede yaşanan siyasi gelişmelere dair basın açıklaması yaptı.

MİDDER İl Başkanlığı binasında açıklama yapan İl Başkanı Ali Gökkuş, son zamanlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan algı operasyonlarını gördüklerini söyledi.

Son 2 ayda yaşanan olayların bardağı taşırdığını ama Türk milletin oyunlara gelmediğini dile getiren Gökkuş, şöyle devam etti:

"Kimi eline birkaç sahte belge alıp çıkıyor algı operasyonları yapıp iftiralar atıyor. Kimi şahıs ve şahıslar üzerinden ekonomik krizler çıkartmaya çalışıp insanları kaosa sürüklüyor. Kimi yüzyıllardır barışın hakim olduğu bu topraklara sözde barış getireceğini söyleyip mezhep ve ırk çatışması başlatıp iç savaş çıkartmaya çalışıyor. Kimi ne oldukları belirsiz 3-5 çapulcuya devlet kurdurma gazı vererek terörizmle bölmeye çalışıyor. Amerika da görülen Reza Zarrab davasında Türkiye, soytarıların ithamıyla değerinden hiçbir şey kaybetmeyecektir. Türkiye'yi sanık, şarlatanı tanık yapan, jürisi alık, iddiaları sarsak olan sözde hukuk sistemi her zaman ayaklarımızın altındadır. Bu gayrimüslimlerin planlarının gerçekleşmemesi için yapmamız gereken gayet açık ve net. Bir ve diri olmamız lazım. Tüm Müslüman ümmetinin akan kanlarının durması için Türkiye'nin dik durması, ayakta kalması lazım. Bu yüzden de tüm Müslüman coğrafyasının öncü lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmamız lazım."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.