Niğde

Kayserili müdür masrafı çok bulunca bakın ne yaptı

11:55 15 Kasım 2018 23 Yorum Var
Kayserili müdür masrafı çok bulunca bakın ne yaptı

Niğde’de Okul Müdürü Kayserili Ahmet Özkan, okulun boyanması için 5 bin TL masraf çıkınca 'Kayserili zekası' dedirtecek bir davranışla kolları sıvayarak tüm binayı kepçe üzerinde tek başına boyadı.



Merkeze bağlı 158 öğrencisi ve 21 öğretmeni bulunan Yıldıztepe Hacıabdullah Şehit Mehmet Kayahan Çok Programlı Lisesinin Müdürü Kayserili Ahmet Özkan, binanın dışını boyatmak istedi ve yapılan keşifte 5 bin TL masraf çıktı. Fiyatın çok olması sonrasında Yıldıztepe Hacıabdullah Şehit Mehmet Kayahan Çok Programlı Lisesi Müdürü Ahmet Özkan kolları sıvayarak eline aldığı rulo ile 3 katlı okulun dış cephesini tek başına boyadı. 

Binanın üst kısımlarına ulaşmak için Yıldıztepe Belediyesinden talep ettiği kepçenin üzerine çıkan Müdür Ahmet Özkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “kimine göre fedakarlık, kimine göre işgüzarlık, kimine göre iş güvenliğini hiçe saymak, bana göre AŞK” satırlarını yazdı. 

Okulun dış boyasını yaklaşık bir ay süren çalışma sonrasında bitiren Müdür Ahmet Özkan, "Okulumuzun dış cephe boyası çok eskiydi. Milli Eğitim Müdürlüğümüz okullarımıza dış cephe boyası verdi. Dış cephe boyasını Milli Eğitim Müdürlüğünden aldıktan sonra çeşitli boyacılarla görüştük. Meblağ bizim okulumuza göre çok yüksekti. Kayserili olmam ve devir de ekonomi devri olunca, bu para devletimizden çıkacaktı. Yazın zaten okulda işlerimiz çok yoğun değildi. Bu okulu kendimiz boyayalım dedik ve bunu da başardık. İskele kuramadığımız ve çatıdan aşağı eğilemediğimiz yerler vardı. Sağ olsun belediye başkanımızın da yardımı ile kepçe getirdik ve buraları da boyadık. Okul Aile Birliğinden para çıkmamış oldu, vatandaşımızdan para istemek zorunda kalmadık ve devletimizi de ayrı bir külfete sokmamış olduk. Yardımı olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi. 

Okul Müdürü Özkan’ın bu davranışı ise büyük takdir topladı. 

YORUMLAR

23 Yorum Var
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Adamsin be mudur keske senin gibi olan kisim yuzde 20 olsa yine yeter bu millete Allah razi olsun.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ugur 5 yıl önce Şikayet Et
    Ekmeği ekmekçiye vereceksin kepçenin üzerinde hiç bi can güvenliği yok Allah göstermesin kepçeden düşecek olsan beşbin değil beş yüzbin sizi kurtaramaz bide vereceğiniz para gavura gitmeyecek emekçiye gidecek sonuçta bizim insanımız sebeblenecek yine.
    Cevapla
  • Siirtli 5 yıl önce Şikayet Et
    Herkes işini yapsın. Bizim işini doğru dürüst yapamayıp göz boyayan kişilere ihtiyacımız yok. Sen mudursen o işi ehline yaptır. O ne öyle kıyafetinle, kaskın yok, düşsen ne olacak?
    Cevapla
  • Antepli 5 yıl önce Şikayet Et
    İşin tuhaf tarafı 158 öğrenci ve 21 öğretmen neredeyse 7 ogrenciye 1 öğretmen düşüyor okul yönetimi kar amacı guduyorsa ilk başta öğretmen sayısını azaltması lazım kaldı ki bir öğretmenin devlete aylık maliyeti 6 bin lirayı geçiyor gerisini siz düşünün
    Cevapla
  • Efe 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaptıgı yanlış yanlışı alkış tebrik ediyorsunuz önçe iş güvenligini alsın ilk önçe can gelir başına kötü birşey geldiginde hanımı çolugu çoçugu ne yapacak yorum yazarken bilinçli yorum yazın
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.