İskele Sancak'a Yılın En İyi Tartışma Programı Ödülü

Kanal 7'nin beğeniyle izlenen tartışma programı İskele Sancak, Kavram Eğitim Kurumlarının 19 yıldır düzenlediği geleneksel Kavram Olimpiyatları Ödülleri'nden Yılın En İyi Tartışma Programı ödülünü alıyor.

İskele Sancak'a Yılın En İyi Tartışma Programı Ödülü
İskele Sancak'a Yılın En İyi Tartışma Programı Ödülü
GİRİŞ 24.04.2013 14:07 GÜNCELLEME 24.04.2013 14:18

Kavram Eğitim Kurumları tarafından 19 yıldır organize edilen Kavram Olimpiyatları Ödülleri'nin sahipleri belirlendi. Türkiye genelinde 46 bin öğrenci arasında uygulanan anket sonuçlarına göre belirlenen Kavram Olimpiyatları'nda Yılın En İyi Tartışma Programı ödülü birçok rakibini geride bırakarak Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunumuyla ekrana gelen İskele Sancak'ın oldu.

İletişim ve sanat camiasından birçok ünlü simanın ve eğitimcinin katılacağı Kavram Olimpiyatları Ödül Töreni, 24 Nisan 2013 Çarşamba günü 17.30'da Profilo Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Ödül alan diğer program ve kişiler:

CNN TÜRK'de yayımlanan "Burada Laf Çok" yılın en iyi sohbet programı, TRT 1'deki "Seksenler " dizisi ekibine yılın en iyi dizisi, Kanaltürk'teki "Top Bizde " programı yılın en iyi spor programı, Alem FM "Dr .Nafiz'le Alemin Sağlığı " yılın en iyi radyo programı, Show TV "Show Kulüp " yılın en iyi magazin programı, TV 8 " Erken Baskı " yılın en iyi yaşam programı,  " kanaldhaber.com" yılın en iyi haber portalı, yılın en başarılı kadın oyuncusu Songül ÖDEN, yılın en başarılı erkek oyuncusu Tolgahan SAYIŞMAN," Yatak Odası Diyalogları" yılın en başarılı tiyatro oyunu, Rutkay Aziz, Perihan Savaş ve Rasim Öztekin'e "Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü" verilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor