EGD ödül için başvuru süresini uzattı

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) "6. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri" yarışmasına başvuru süresi yoğun talep üzerine uzatıldı.

EGD ödül için başvuru süresini uzattı
EGD ödül için başvuru süresini uzattı
GİRİŞ 15.04.2014 11:43 GÜNCELLEME 15.04.2014 11:43

EGD'den yapılan açıklamaya göre, yoğun ilgi gören "6. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri" yarışmasına başvuru 30 Nisan Çarşamba günü saat 18.00'e kadar yapılabilecek.

Vodafone Türkiye'nin ana sponsorluğunda, İstanbul Ticaret Odası'nın desteğiyle düzenlenen yarışmaya başvurular PDF formatında "ekonomiodulleri@gmail.com" e-mail adresine gönderilecek. TV, radyo dallarında aday olacak çalışmaların, 1 adet CD'lerini dernek merkezine elden, posta ile veya e-maille göndermesi gerekiyor.

"6. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri", Ekonomi Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu'nun her yıl için belirlediği alanlarda, başarıyı teşvik etmek ve başarıları ödüllendirmek amacıyla düzenleniyor.

2013 Mart ve 2014 Mart sonu olarak 1 yıl için ödül verilecek başlıklar, "En iyi haber", "Söyleşi-röportaj", "En iyi araştırma haberi", "En iyi köşe yazarı", "En iyi ekonomi programı (Radyo, TV)", "Grafik-tasarım", "Yerel basın ödülü", "Jüri özel ödülü" ve Vodafone Türkiye Özel ödülü olarak belirlendi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması