AA'nın Yılın Fotoğrafı oylaması sonuçlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da oy vererek katıldığı Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları Yarışması"nın sonuçları açıklandı.

AA'nın Yılın Fotoğrafı oylaması sonuçlandı
AA'nın Yılın Fotoğrafı oylaması sonuçlandı
GİRİŞ 01.01.2015 10:15 GÜNCELLEME 01.01.2015 16:07
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Haber kategorisinde "Kardeşe Elveda", yaşam kategorisinde ise "Altın Sarısı Yolculuk" başlıklı fotoğraflar birinci oldu.

35 BİN OY KULLANILDI

AA'nın, Türkiye'nin yanı sıra dünyanın farklı coğrafyalarından, haber ve yaşam kategorilerinde, toplam 22 kareye yer verdiği yarışmasında, 35 bin oy kullanıldı. 

OYLAMA BİR AY SÜRDÜ

Aralık ayı boyunca devam eden oylamada, haber kategorisinde Filistin'den Ali Hasan'ın çektiği "Kardeşe Elveda" başlıklı fotoğraf birinci olurken, yaşam kategorisinde ise Özkan Bilgin'in "Altın Sarısı Yolculuk" isimli fotoğrafı birinci oldu. 

ERDOĞAN'IN OY VERDİĞİ FOTOĞRAF BİRİNCİ OLDU

Haber kategorisinde birinci olan "Kardeşe elveda" başlıklı fotoğrafta, Filistinli 9 yaşındaki Ansam'ın, Cebaliye Mülteci Kampı'ndaki evinin bahçesinde bayram sabahı oynarken, bir İsrail tankından ateşlenen top mermisinin isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden küçük kardeşi Sameh Junaid'in cenazesine son bakışı yer alıyor.

YAŞAM KATEGORİSİNDE ALTIN SARISI YOLCULUK

Yaşam kategorisinde ise birinci olan Özkan Bilgin'in "Altın Sarısı Yolculuk" başlıklı fotoğrafta, Bitlis'in Tatvan ilçesine bağlı Kıyıdüzü köyünde koyunların yaylaya yolculuğu görülüyor.

İşte birinci seçilen fotoğraflar:

"Altın Sarısı Yolculuk"

"Kardeşe elveda"

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • spontane 9 yıl önce Şikayet Et
    Sırf rte düşmanlığı yüzünden saçma sapan yorumlar yazmışlar. O fotoğraf bir aydır sitede duruyordu ve en hakeden fotoğraftı.
    Cevapla
  • aligo 9 yıl önce Şikayet Et
    bi kac gun once bu haber cikinca bosuna oy vermeyin kazanan fotograf belli oldu diye yorum yapmistim. bazi koru korune biatcilar hemen saldirmaya baslamisti. buna ne diyeceksiniz simdi??
    Cevapla
  • Osmanlı Sevdalısı 9 yıl önce Şikayet Et
    Sana sadece gülünür desem anlarmısın acaba
    Cevapla
  • Selahaddini Eyübi 9 yıl önce Şikayet Et
    Roboski de Katirlarin Sirtinda tasinan evlatlari icin feryad eden annelerin fotograflari nerde? Iluzyona gerek yok...Uzatmalarla oyalamaya gerek yok...Gercekci olalim...
    Cevapla
  • MuhammetAliYıldırım 9 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı geri geldi. Allah'ın izni ile toparlanma devri başladı, ha sabır. Küfre bütün öfkemizi kusacağımız günler gelecek.
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    bu hadisenin sebebi napolyonun mısırı işgali ile başlar mısırda tutunan fıransız ingilize arap topraklarını açar arap çeteler de ingilizin vaatleri sonucu osanlıyı hep arkadan vurur bu gün pkk ve yandaşlarının yaptığı gibi hala daha ingiliz o topraklarda Türkten çok sevildiği sürece o kan durmaz boşa göz yaşı dökmeyin
    Cevapla
  • polat 9 yıl önce Şikayet Et
    o hadisenin sebebi senin gibi osmanlı düşmanı türklerdir.ingilizi seven ABDye kulluk edenler de ancak senin gibi iftiracılardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi