Kanal 7 ve Haber 7'ye 'Altın Basın' ödülü

Başkan Dergisi tarafından bu yıl ilki düzenlen, "Uluslararası Altın Başkan Ödülleri ve Altın Basın Ödülleri" törenle sahiplerini buldu.

Kanal 7 ve Haber 7'ye 'Altın Basın' ödülü
Kanal 7 ve Haber 7'ye 'Altın Basın' ödülü
GİRİŞ 04.04.2015 12:51 GÜNCELLEME 04.04.2015 14:34

Ödül töreninde teröre kurban giden şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz da unutulmadı.
Haber7 Yayın Koordinatörü Osman Ateşli ve Kanal7 Ankara Haber Müdürü Halis Gökgöz de ödül alan isimler arasındaydı. Osman Ateşli ödülünü Memur-Der Federasyonu Genel Başkanı Cengiz Özbay'ın elinden aldı.

BAŞKANDAN BAŞKANLIK VURGUSU

Başkan Cengiz Özbay, Ulus'taki bir otelde düzenlenen ödül töreninin açılışında yaptığı konuşmada dergide emeği geçenlere teşekkür ederek, başkan sözünün önemine dikkati çekti. Özbay, siyasi olarak algılanmamasını rica ederek başkanlık sisteminin ülkenin geleceği için büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.
"Altın Başkan Ödülü"ne layık görülen TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu da Türkiye'de bir çok başkan varken ödülü Meclis'ten almanın kendisi için önemli olduğunu ifade etti.

KUZU: EN FAZLA 4 YIL GÖREV YAPILAN MAKAMDA 13 SENE OTURDUK

Anayasa Komisyonu Başkanlığını 13 yıldır yürüttüğünü hatırlatan Kuzu, "Zor bir alan. Muhalefetin bizi en zorlayacağı alanlardan birisi ama Türk siyasi tarihinde en çok 4 sene görev yapmış o makamda. Biz 13 sene oturduk iyi mi, kötü mü bilmiyorum. 3 dönem olması sebebiyle benim son dönemim" dedi.

"BAŞKANLIK SİSTEMİ TARTIŞMASI AK PARTİ'YLE BAŞLAMADI. 30 YILDIR SÖYLÜYORUM PATENTİ BANA AİT"

Başkanlık sistemine değinen Kuzu, şöyle konuştu:

"Ben 30 yıldır başkanlık modelini savunuyorum. Rahmetli Özal'a danışmanlık yaptım. Konunun AK Parti'yle başlayan bir tarafı falan da yok. Evet ben o partinin kurucu üyesiyim ama asıl 30 yıllık emeğim var. Patenti bunun bana ait, sevabıyla günahıyla. Bu gelmediği müddetçe açık söylüyorum gelecek nesillere, çocuklarımıza iyi bir Türkiye bırakamayız. Biz bunu çok denedik. Bunu söylememin zerre kadar siyasi tarafı yok. 30 yıldır bunun kavgasını veriyorum."

TRT GENEL MÜDÜRÜNE DE ÖDÜL

Törende, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Vekili Hasan Tahsin Fendoğlu, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Genel Başkanı Süleyman Çelik, TRT Genel Müdürü Şenol Göka da ödüle layık görülen isimler arasında yer aldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi