Yılın en iyi Türkçe müzik radyosu: Radyo 7

Radyo 7, 1. Radyo Oskarları ödül töreninde yılın 'En İyi Türkçe Müzik' ödülünü kazanarak kalitesini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Yılın en iyi Türkçe müzik radyosu: Radyo 7
Yılın en iyi Türkçe müzik radyosu: Radyo 7
GİRİŞ 05.05.2015 11:36 GÜNCELLEME 05.05.2015 11:36

Oydar tarafından bu yıl ilki düzenlenen I. Radyo Oskarları, dün akşam Cemal Reşit Rey Salonu’nda görkemli bir törenle sahiplerini bulurken, Radyo 7, diğer radyolar arasından sıyrılarak farkını bir kez daha ortaya koydu. Radyo Oskarları Ödül Töreninde, Radyo 7, “Yılın En İyi Türkçe Müzik Radyosu”ödülüne layık görülürken, “Yılın En İyi Haber Spikeri” ödülü Mehmet Can’a ve “Yılın En İyi Kültür Sanat Programı” ödülü de Talha Bora Öge’ye verildi.

4 Mayıs’ta da CRR’de kapanışı yapılan Ödül Törenine TRT genel Müdürü Şenol Göka, Ratem Başkanı Dursun Güleryüz, Uryad Yönetim Kurulu, 15 ülkede radyo yayıncılığı yapan CBTİMES Avrupa Direktörü Henry Resman, birçok dernek ve meslek birliği yöneticisi ile birlikte Reklam Ajansları, İş Adamları, ünlü sanatçılar ve siyasetçiler de katıldı.

13 Şubat Dünya Radyo Gününde 18 kategoride oylamaya sunulan anketler, 24 Nisan’da sona erdi ve kullanıcılar sadece Facebook üzerinden oylarını kullandılar ve yarışmada birincilikle ödül alan radyocular, ödüllerini sanatçıların elinden aldılar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı