Ordu

Genel seçime doğru

13:58 04 Ekim 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Gündoğdu: "Gerek Ordu'da gerekse Türkiye genelinde yapılan anketlerde yine açık ara öndeyiz ve yine birinci partiyiz"

 AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, "Gerek Ordu'da gerekse Türkiye genelinde yapılan anketlerde yine açık ara öndeyiz ve yine birinci partiyiz" dedi. 

Gündoğdu, seçim çalışmalarını çeşitli ilçelere yaptığı ziyaretlerle sürdürüyor. 

Ziyaretleri sonrası açıklama yapan Gündoğdu, "7 Haziran seçimlerinde milletimizin, ülkemize ve partimize verdiği mesajı doğru okuduk ve bu mesaj doğrultusunda gerekli önlemleri aldık. Şimdi yeniden ilk günkü heyecanla "Haydi Bismillah" diyerek yola çıktık ve bu yolda gece gündüz çalışıyoruz. Hedefimiz tek başına güçlü bir iktidar çıkarmaktır" diye konuştu.

Gündoğdu, 1 Kasım'da yeniden AK Parti'yi güçlü şekilde iktidar yapmak istediklerini belirterek Gündoğdu, "Çevre yolu, dere yolu, raylı taşıma sistemi, yaylaların teleferikle birbirine bağlanması gibi Ordu'nun sosyo-ekonomik yapısına ve turizmine büyük katkılar sağlayacak dev projelerin bir an önce tamamlanıp halkımızın hizmetine sunulabilmesi için sabırsızlanıyoruz" ifadesini kullandı.

Halkla birebir temas halinde olduklarını vurgulayan Gündoğdu, şunları söyledi:

"Ordu’daki gözlemimiz Türkiye genelindeki durumla hemen hemen örtüşüyor. Gerek Ordu'da gerekse Türkiye genelinde yapılan anketlerde yine açık ara öndeyiz ve yine birinci partiyiz. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olarak ülkemiz üzerine oynanan oyunları bozacağız. Türkiye’nin ayaklarına pranga vurmak isteyen ve yine IMF'ye muhtaç hale getirmeye çalışan dış güçler ile onların yurt içindeki uzantıları boş durmuyor. Yaptıkları yalan yanlış haber ve yayınlarla, akıl almaz karalama kampanyalarıyla Türkiye'mizi tökezletmek istiyorlar. Barajlara, otoyollara, köprülere, havalimanlarına, fabrikalara karşı çıkmalarının altında hep bu düşmanca tutumlar yatmaktadır. Tarih boyunca Türkiyemiz ve milletimiz hep sömürgeci güçlerin hedefinde olmuştur ve şimdide aynı durum devam etmektedir."

Gündoğdu, bu coğrafyada tüm saldırılara rağmen ayakta kalabilen ve lider olma yolunda ilerleyen tek güçlü ülkenin Türkiye olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ortadoğu coğrafyasına yeniden şekil vermek isteyen şer güçlerin önündeki yegane engel biziz. Bunun için tüm Türkiye düşmanları ele ele verip söz birliği etmişçesine ülkemize saldırıyorlar. Bütün bunları engellemenin yolu tüm farklılıklarımızı bir tarafa bırakarak birlik ve beraberlik içinde yürümektir. Siyasi kanaatlerimiz ve sorunlarımıza bakış açılarımız farklı olsa da hep birlikte büyük ve kalkınmış bir Türkiye hedefinde olmalıyız. Ayrıntılara takılıp kalırsak, farklılıklarımızı öne çıkarırsak, biz değil ben dersek büyük resmi göremeyiz ve düşmanların oyunlarını bozamayız. Ordu'nun, bölgemizin ve ülkemizin sorunları ancak güçlü tek başına iktidarla çözülür. Buna en yakın parti de hiç şüphesiz AK Parti'dir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.