Ordu

Genel seçime doğru

17:55 04 Ekim 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ile Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye'nin Saraçlı Mahallesi'nde esnaf ve pazarcıları ziyaret ederek 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

Ülkenin selameti için halkla buluşarak onlardan destek istediklerini ifade eden Ergün, "13 yıldır bu kadrolar bu millete hizmet ediyor. Toplumumuzun her sorununa el atmış bir iktidarımız var. Yapılan her şey ortada. Biz de her zaman halkımızla beraberiz. Bugün burada gezip vatandaşımızla hasbihal ediyoruz” dedi.

Ergün, "Vatandaşımız, bu seçimde ülkenin istikrarı için yeniden AK Parti'ye oyumu verip tek başına iktidar yapacağım diyor. 7 Haziran seçimlerinde yaptıkları uyarılar da bizim kendimize çeki düzen vermemize ve de olduğunca halkımızın ayağına gitmemize sebep oluyor" diye konuştu.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise 7 Haziran seçimlerinin ardından ülkenin 3 aylık süre içinde buhran geçirdiğini ifade ederek, "Bu süre milletimizin eski günleri hatırlamasına vesile olmuş. Bu yüzden halkımız kararını vermiş. Yine yeniden AK Parti'yi tek başına iktidara getirmek için dört gözle 1 Kasım'ı bekliyor" ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.