Ordu

Genel seçime doğru

14:57 09 Ekim 2015
Genel seçime doğru

CHP Ordu Milletvekili ve milletvekili adayı Seyit Torun, seçim çalışmaları kapsamında Gürgentepe ve Fatsa ilçelerini ziyaret etti.

Torun, ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada, ilçelerdeki yol sorunlarını yakından takip ettiklerini belirterek, "Tehlikeli virajların olduğu ve kazaların sıklıkla yaşandığı yolun bir an önce bitirilmesi konusunda ne kadar sabırsız bir bekleyiş içerisinde olunduğunu biliyorum. Yol konusunu Meclisinin gündemine soru önergesiyle taşıdım. Bir an önce bitirilmesi hususunda konuyu bakanlık düzeyinde takip ediyorum" dedi.

Bölge halkının yaşadığı su sorununun köklü bir şekilde çözüme ulaştırılması konusunda çalışmalarının devam ettiğini anlatan Torun, vatandaşların her türlü sorununun CHP iktidarında çözüme kavuşacağını savundu.

Çiftçilerin ve köylülerin ihtiyaçlarına karşılık verecek iktidarın, CHP iktidarı olduğunu öne süren Torun, şunları kaydetti:

"Sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Ordu'nun bir evladı olarak halkımızın sorunlarına çare olabilmek için sizlerle birlikteyim. Bu sıkıntıların tek çözümü CHP'dedir. 'Önce Türkiye' diyen, projesi olan, projeleri taklit edilen, halkın umudu olan tek parti CHP'dir. Sizlerin sorunlarını çözmek, birlik, barış ve refah içerisinde yaşamak için oylarınıza talibim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.