Ordu

Genel seçime doğru

11:47 13 Ekim 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Miletvekili Adayı Metin Gündoğdu, seçim çalışmaları kapsamında Altınordu ilçesinde esnafı ziyaret etti

AK Parti Miletvekili adayı Metin Gündoğdu, seçim çalışmaları kapsamında Altınordu ilçesinde esnafı ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında açıklamalarda bulunan Gündoğdu, "Bugüne kadar hep halkın içinde oldum, bundan sonra da hep halkla beraber olacağım. Ben toprağı saksıda, balığı akvaryumda görenlerden değilim" dedi. 

Gündoğdu, halkın içinden biri olduğunu belirterek, "Ben halktan, sizden biriyim. Hayatım hep mücadeleyle geçti. Her şart ve zeminde hep mağdurun, ezilmişin, garibin yanında oldum, zalimin, zorbanın karşısında durdum" diye konuştu.

Milletvekili seçilmesi halinde halkın içinde olacağını ve yöre insanının sorunlarının çözümü için gayret göstereceğini kaydeden Gündoğdu, "Ankara bürokrasisini iyi tanıyorum.  Siyaseti halka hizmetin bir aracı olarak görüyorum. Şimdiye kadar değişik sektörlerde, değişik alanlarda hep halkın hizmetinde oldum. Asıl olan halktır, millettir. Biz vekiliz. Millet layık görürse biz var oluruz. Bize düşen halkımızın değerleriyle barışık olarak yaşamak, o yüce değerleri özümsemek ve milletimize ibadet şuuruyla hizmet etmektir. Çünkü bizim siyaset anlayışımız halka hizmet Hakk'a hizmettir" ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.