Ordu

Genel seçime doğru

14:42 13 Ekim 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Ordu Milletvekili ve milletvekili adayı Oktay Çanak, seçim çalışmaları kapsamında Fatsa ilçesini ziyaret etti.

Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret eden Çanak, yaptığı açıklamada, Türkiye'de sürecini en iyi gören ve yaşayan meslek grubu ile bir arada olduklarını belirterek, "Bu arkadaşlarla konuşulduğunda Türkiye'nin seyrini iyi bir şekilde görebiliriz" dedi.

"Bugün burada yeni hizmet binamızın çok güzel olduğunu gördük" ifadesini kullanan Çanak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İyi bir hizmet binasını Fatsa ilçesine kazandırmışsınız. Bizler oda başkanlarını ziyaret ederek onlarla sohbet ediyor ve tüm üyelerinin sıkıntıları başta olmak üzere dinliyor ve sorunlarını çözme noktasında çalışmalarımızı yapıyoruz. Gerçekten tüm anlamıyla meslek odaları istenilen seviyeye ulaşma noktasında büyük bir yol kat etti. Bu durumda gerçekten çok önemlidir. Bugünkü ziyaretimiz tamamen dostça bir ziyarettir. Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dilerim." 

Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret sırasında Çanak'a, AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Ergün Taşçı, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve çok sayıda partili eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.