Ordu

Ünye'de yeni devlet hastanesine ulaşım faaliyeti

14:56 13 Ekim 2015
Ünye'de yeni devlet hastanesine ulaşım faaliyeti

 Ünye ilçesinde, 5 yıl önce inşaatına başlanan ve kısa bir süre önce taşınma işlemleri tamamlanan yeni devlet hastanesi, tüm poliklinikleriyle hizmete geçti.

Ünye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Bekir Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni Devlet Hastanesine ulaşımı kolaylaştırmak için güzergah belirleyerek bir halk otobüsü tahsis ettiklerini söyledi.  

Ünye'nin giriş noktası olan Çınarsuyu ile Devlet Hastanesi arasında sefer yapmaları için halk otobüsü tahsis ettiklerini anlatan Şimşek, şunları kaydetti:

"Bu araçlar karşılıklı olarak biri Çınarsuyu, diğeri ise Devlet Hastanesinden 15'er dakika arayla hareket ediyor. Diğer dolmuşlar ise olağan şekilde görevlerine devam ediyor. Çınarsuyu ile hastane arasında çalışan otobüslerin üzerinde 'hastane' yazıyor. Vatandaşlarımız üzerinde 'hastane' yazan otobüslere binerek direk hastaneye gidebilirler ve otobüsler duraklara uğrayarak gidiyor. İlçemizdeki kırmızı ve yeşil hat dolmuşları birleştikten sonra hiçbir problemimiz kalmayacak."

Tam teşekküllü olarak hizmet vermeye başlayan 9 katlı, 14 ameliyathanesi, yoğun bakım üniteleri ile 300 yatak kapasiteli yeni hastanede, acil ve yoğun bakım ünitesi dışında tüm branşlarda poliklinik hizmeti verildiği belirtildi. Acil servis ve yoğun bakım ünitesinin ise 15 Ekim Çarşamba gününden itibaren hizmet vereceği bildirildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.