Ordu

Ordu İŞKUR Müdürü Kaymak:

16:36 13 Ekim 2015
Ordu İŞKUR Müdürü Kaymak:

"İŞKUR'un Fatsa'da kendine ait binası olması için projelerimiz var"

Ordu İŞKUR Müdürü İsa Kaymak, İŞKUR'un Fatsa'da kendine ait bir binasının olması için projeleri olduğunu söyledi.

Kaymak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fatsa'ya İŞKUR hizmet binası kazandırmak istediklerini ve doğrultuda çalışmalara başladıklarını belirtti.

Fatsa'ya İŞKUR hizmet binası kazandırmak istediklerini ifade eden Kaymak, şunları kaydetti:

"Fatsa ilçemizde öncelikle personel güçlendirmesi yaptık ve 6 kişiyle başladığımız şubemizde hizmet veren kişi sayısı 10'a ulaştı. Kuruluşu tam anlamıyla tamamlandı ve şubemiz en iyi hizmetini Fatsa ve bölge halkına veriyor. İŞKUR'un Fatsa'da kendine ait bir binasının olması için projelerimiz var. Mevcut hizmet verdiğimiz yer hükümet konağında ve buradan kendi binamıza taşınmak istiyoruz. Bununla ilgili altyapı çalışmalarını oluşturmaya çalışıyoruz. İnşallah kısa zamanda bir hizmet binasını Fatsa'ya kazandırmak istiyoruz."

Toplum yararına iki proje başlattıklarını hatırlatan Kaymak, "Kurslarımız ve iş başı programlarımız devam ediyor. Ekim ayı içerisinde yoğun olarak devam ettirdiğimiz programlar toplum yararına olan projelerdir. Bu alamda 3 bin 600 kişi istihdam olacak. Orman işletme ile protokolümüz devam ediyor ve bünyelerinde 500 kişi çalıştırıyoruz. Sürelerini 3 ay daha uzattık ve görevlerini işçiler sürdürmeye devam ediyor. Ocak ayında bu süreleri bitecek ve toplamda 9 ay çalışmış olacaklar" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.