Ordu

Türk Kızılayı Fatsa Şubesi'nin çalışmaları

15:37 26 Ekim 2015
Türk Kızılayı Fatsa Şubesi'nin çalışmaları

Türk Kızılayı Fatsa Şubesi tarafından 2015 yılında 20'yi aşkın engelliye tekerlekli sandalye yardımı yapıldığı bildirildi.

Türk Kızılay Derneği Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı ve gönüllülerin yardımıyla kendilerine başvuruda bulunan 20 kişiye tekerlekli sandalye verdiklerini söyledi.

Bu yıl özellikle ihtiyaç sahibi kişilere ulaşmaya çalıştıklarını belirten Şevketoğulları, "Türk Kızılayı her alanda kendini göstermektedir. İhtiyaç sahibi vatandaşlara Kızılay olarak her türlü gıda yardımında bulunup bu güzel günlerde gönülleri hoş etmeye çalışıyoruz" dedi.

Şevketoğulları, 2015 yılının başından bu zamana kadar 20'nin üzerinde ihtiyaç sahibi kişiye tekerlekli sandalye verdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Şubemize önceden yapılan başvuru neticesinde ihtiyaç sahibi kardeşlerimize tekerlekli sandalyelerini teslim ettik. Kızılay olarak engelli kardeşlerimizin de her zaman yanındayız. Onların dertleriyle dertlenip sevinçleriyle seviniyoruz. Engelsiz bir dünyada tekerlekli sandalyelerimizin vatandaşlarımıza kolaylık getirmesini temenni ederim. Tekerlekli sandalye temininde katkısı ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Her zaman bu denli hizmetler içerisinde olacağız. Derneğimize gelerek bize başvuran maddi durumu yetersiz malul vatandaşlarımızı tekerlekli sandalyeye kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.