Ordu

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş:

20:33 01 Kasım 2015
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş:

"7 Haziran sonrasındaki tablodan kendilerine göre fırsat bilip bu ülkenin ayaklarına pranga vurmak isteyenlerin hesaplarını, onların heveslerini kursaklarında bırakan kadiri mutlak olan Cenab-ı Allah'tır"

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin, "7 Haziran sonrasındaki tablodan kendilerine göre fırsat bilip bu ülkenin ayaklarına pranga vurmak isteyenlerin hesaplarını, onların heveslerini kursaklarında bırakan kadiri mutlak olan Cenab-ı Allah'tır" dedi.

Kurtulmuş, Ünye ilçesinde kurulan platformun üzerinden vatandaşlara seslendi.

Verilen destekten dolayı teşekkür eden Kurtulmuş, "Ordu'da, AK Parti tarihi boyunca en yüksek oy oranları bu seçimde alındı. Her ilçemiz ortalama 7 Haziran seçimlerine göre 10-12 puan daha yukarıda oy aldı, bütün ilçelerimizi tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.

Kurtulmuş, gösterilen destekten dolayı Allah'a hamd ettiklerini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Allah'a ham ederiz, Allah'a şükrederiz, bu büyük başarıyı nasip eden Cenab-ı Allah'tır. Onun takdiri, onun gücü, onun bütün oyunların üstündeki hesapları bozan hesabı olmasaydı bu sonucu alabilmemiz mümkün değildi. Hiçbir şekilde bu sonuçtan dolayı gururlanmayacağız, kibirlenmeyeceğiz. Bileceğiz ki hesapların üstünde de hesap yapan vardır. Mitingde anlattık, bütün kampanya döneminde anlattık. 7 Haziran sonrasındaki tablodan kendilerine göre fırsat bilip bu ülkenin ayaklarına pranga vurmak isteyenlerin hesaplarını, onların heveslerini kursaklarında bırakan kadiri mutlak olan Cenab-ı Allah'tır."

"Milletin oynanmaya çalışılan oyunu gördüğünü vurgulayan Kurtulmuş, "Bu oyunların arka planında ne olduğunu gördü. Tek başına AK Parti iktidarını istemeyenlerin neyi istediklerini gördü" diye konuştu. 

Bu süreç içerisinde kendilerine dualarla da destek olunduğunu anlatan Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"Nice zorluklar görmüş, o zorluklardan sonra şimdiki bu ferah dönemin bitmemesi için, Türkiye'nin ayaklarına çelme takılmaması için gece yarıları kalkıp teheccüd namazları ile birlikte Allah'a şükreden, Allah'a dua eden, yakaran gözü yaşlı ellerini semaya açmış o yaşlı ninelerimize, amcalarımıza, dedelerimize, genç kardeşlerimize, hanım kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Unutmasınlar ki bu başarı sadece beşeri anlamda bizim çalışmamızla gelen başarı değildir. O duaların yüzü suyu hürmetinedir. O ağlayarak yapılan duaların yüzü suyu hürmetinedir. Biz o dualara layık olmak için sonuna kadar gayretle çalışacağız."

Konuşmanın ardından havai fişek gösterisi yapıldı.

Ardından Kurtulmuş, Fatsa ilçesine geçerek burada da vatandaşlara teşekkür konuşması yaptı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.