Ordu

Kamyonet ve minibüs evin duvarına çarptı: 4 yaralı

23:36 29 Kasım 2015
Kamyonet ve minibüs evin duvarına çarptı: 4 yaralı

Ordu'nun Altınordu ilçesinde yol üstündeki eve çarpan kamyonet ve minibüsün sürücüleri ile binada bulunan 2 kişi yaralandı

 Ordu'nun Altınordu ilçesinde Atatürk Bulvarı üzerindeki eve kamyonet ve minibüsün çarpması sonucu araç sürücüleri ile binadaki iki kişi yaralandı. 

Alınan bilgiye göre, Ordu'dan Giresun'a giden Coşkun Şahin yönetimindeki 52 FT 466 plakalı minibüs, aynı yönde seyreden Ahmet Polat idaresindeki 52 FL 584 plakalı kamyonet ile Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki iki katlı eve çarptı.

Kazada, araç sürücüleri ile kaza anında evin oturma odasında bulunan Emine ve Göktuğ Öztürk yaralandı.

Yaralılar, Ordu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

-"Araçlar aynı anda çarptı"

Ev sahibi Feyzullah Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, kaza sırasında evde 5 kişi olduklarını ve televizyonda maç izlediklerini söyledi.

Bir anda gürültü çıktığını ve iki aracın aynı anda evlerinin duvarına çarptığını belirten Öztürk, "Araçlardan biri oturma odasının duvarına, diğeri ise mutfak duvarına çarptı. Çarpma sonucu duvarlar çöktü, evdeki eşyalar ise duvarın altında kaldı" dedi. 

Olayın ardından bir süreliğine trafiğe kapanan Karadeniz Sahil Yolu, kamyonet ve minibüsün çekilmesinin ardından yeniden açıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.