Ordu

Orduspor potada işi zora soktu

12:08 08 Şubat 2016
Orduspor potada işi zora soktu

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 18. haftasında, normal süresi 75-75 biten maçta Adana ASKİ'ye uzatmada 89-77 yenilen Orduspor'da, mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Başantrenör Levent Deringöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedef maçlardan birisini daha kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti.

Adana ASKİ karşısında mutlak galibiyet hedeflediklerini ifade eden Deringöl, "Bu mağlubiyetle ligde kalma şansımız biraz daha azaldı ancak matematiksel olarak lige tutunma şansımız var. Son maça kadar mücadeleyi bırakmayacağız" dedi.

Deringöl, iyi başladıkları ve zaman zaman farkı da açmayı başardıkları bir maçı kaybettiklerine dikkati çekerek, "Bizi yaralayan en çok bu oldu. Önde gittiğimiz maçı vermememiz lazımdı ancak olmadı. Özellikle iki oyuncumuzun 5 faulden oyun dışı kalması elimizi, kolumuzu bağladı. Bu da yenilmemize neden oldu" diye konuştu.

Maçta kendi oyuncularının hatalarının yanı sıra hakem hatalarının da olduğunu savunan Deringöl, "Maalesef kritik kararların neredeyse tamamı Orduspor'un aleyhine oldu. Bu da ister istemez direncimizi kırdı" ifadesini kullandı.

Deringöl, önlerinde hedef maçların yine olduğunu, kalan maçların en az 4'ünü kazanarak ligde kalmayı garantilemek istediklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.