Ordu

Orduspor'un genç oyuncusu Elvan Taşlı

17:40 12 Şubat 2016
Orduspor'un genç oyuncusu Elvan Taşlı

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 19. haftasında deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Orduspor bu maçın hazırlıklarına devam etti.

Başantrenör Levent Deringöl, yönetiminde Durugöl Spor Salonu'nda gerçekleşen antrenmana oyuncuların tamamı katıldı.

Yaklaşık 1 saat süren antrenmanın ardından AA muhabirine açıklama yapan takım oyuncularından Elvan Taşlı, bu sezonun zor geçtiğini söyledi.

Orduspor'a sezon başında transfer olduğunu anımsatan Elvan Taşlı, "Henüz çok gencim. Orduspor ve bu lig benim için çok büyük tecrübe oldu. İlerleyen yıllarda bu tecrübenin bana çok şeyler katacağına inanıyorum" dedi.

Şu anda takım olarak gayet iyi durumda olduklarını ancak puan sıralamasında istedikleri yerde bulunmadıklarını vurgulayan Elvan, "Tek sorumuz kazanamamak. Bu şanssızlığımızı kırıp önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağımıza inanıyorum. Önümüzde birçok maç var. Halen ligde kalma şansımız çok yüksek. Bu şansı daha da artırmak bizim elimizde. Çok çalışıp bu takımı ligde tutacağız. Buna herkes inansın" diye konuştu.

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Hatay Büyükşehir Belediyespor maçına da değinen genç oyuncu, "Eğer çok iyi oynarsak bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Rakip güçlü ancak Orduspor olarak biz de güçlüyüz. Takıma yeni dahil olan arkadaşlarımızın katkılarıyla daha da iyi olacağımızı biliyorum. İnşallah sahada istediklerimizi yaparsak gülen taraf biz oluruz" ifadesini kullandı.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.